Frågor och svar

Här nedan har jag samlat de vanligaste frågorna jag brukar få inför en bröllopsbokning. Om ni har fler frågor är ni självklart välkomna att kontakta mig.

Hur mycket tid kommer du att spendera på vårt bröllop?

Det beror på vilket bröllopspaket du väljer. Har du speciella önskemål utöver det som anges i mina paket är du välkommen att höra av dig.

Träffas vi innan bröllopet?

I alla mina bröllopspaket så ingår det ett planeringsmöte där vi träffas och lär känna varandra lite bättre. Jag vill höra allt om ert bröllop och få med alla era önskemål Bor ni långt bort kan det vara smidigare med ett skype-möte, annars ses jag gärna på ett fik eller på en annan plats vi kommer överens om.

Var tar vi porträttbilderna?

Vart vi tar era porträttfoton väljer vi tillsammans under planeringsmötet. Det finns vissa platser som är mer fördelaktiga än andra just för fotografering och vi hjälps åt att välja en plats som passar just er. Eller flera olika platser om ni så önskar.

Behandlas bilderna innan vi får dem?

Jag redigerar alla bilderna så som jag tycker att de blir som finast innan jag levererar dem till er. Önskar ni exempelvis vissa bilder i svartvitt får ni gärna höra av er till mig så hjälper jag er.

När och hur får vi bilderna?

Bilderna levereras högupplösta digitalt via ett webb-album ca 3 veckor efter ert bröllop. Via webb-albumet kan ni enkelt dela bilderna med nära och kära, eller dela direkt från sidan till till exempel facebook. Härifrån kan ni sedan ladda ner bilderna i hög och lågupplöst format.

Vad händer om det regnar på bröllopsdagen?

Under vårt möte bestämmer vi alltid en reservplats där vi kan fotografera om det skulle regna mycket.

Får vi använda bilderna som vi vill när vi fått dem?

Ni får publicera bilderna var ni vill efter leverans och ni anger mig som fotograf (foto: Jennifer Nilsson) Bilderna får ej ändras efter leverans, exempelvis lägga på filter eller beskära bilderna (beskärning för instagram är okej). Skulle ni ha önskemål på förändringar (tex svartvit version) kontakta mig så hjälper jag er.

Är det valfritt att våra bröllopsbilder visas på hemsidan?

Jag blir mer än glad om jag får möjlighet visa upp bilder från er bröllopsdag på mina sociala medier och min hemsida, men detta är såklart frivilligt från er sida vilket jag respekterar. Ni kan även välja att begränsa till att ett visst antal bilder visas.

Besöker du platsen för fotografering i förväg?

Några dagar innan, eller i samband med vår fotografering besöker jag platsen vi valt för fotografering för att leta efter bra vyer och vackert ljus.

Kan vi föreslå idéer för våra bröllopsbilder?

Naturligtvis! Jag är öppen för idéer. Detta är ert bröllop och det är bara rättvist om ni berättar vad ni vill ha. Låt mig veta era tankar och vi kommer att hitta lösningar som fungerar för oss allihopa.

Hur gör vi när vi vill boka dig till vårt bröllop?

Ni kan kontakta mig via mitt bokningsformulär eller skicka ett mail till mig så återkommer jag så snart som möjligt.