Kärleksfotografering

Fotografering precis sådär mysigt som det ser ut

Det kändes som en kram i hjärtat att bli fotograferad av dig. Så tryggt och mysigt och så himla mycket kärlek!

– Kärleksfotografering 2017

En stund att känna och minnas

Kärlek som kärlek. Kanske är ni inte i bröllopstankar? Eller är ni mitt i bröllopsplaneringen och vardagen och har svårt att hitta tid för bara er? Vill ni ha egentid med varandra och bara få mysa, kramas och visa kärlek? Boka en kärleksfotografering, eller minidejt, med mig och låt mig fånga de där ögonblicken som ni inte vill glömma. Vad är bättre än att gosa ihop sig liksom? Kanske potatismos, men ytterst tveksamt. Hos mig får ni vara precis som ni är, precis så kära och precis så vackra som bara ni är.

När ni bokat en fotografering med mig, som ni kan göra via formuläret längre ner på sidan, så pratar vi igenom era önskemål och idéer. Det är er kärlek jag vill fånga och jag vill låta er vara i den bubblan så mycket det bara går. Men jag kommer såklart att hjälpa och guida er igenom fotograferingen, ni behöver inte vara nervösa.

Kärlekshistorier

Vill ni se hur en kärlekshistoria kan se ut? För alla ser ut just på sitt vis för att vi alla är olika. Jag älskar att få fånga er just så som ni är och så som ni känner för varandra just där och då. För det är ju också det som ni sedan vill se tillbaka till och minnas. Med mig kommer ni ha en rolig stund där ni får busa, kramas, pussas och springa omkring. Jag lovar att ni inte kommer behöva stå i några stela poser och titta in i kameran, för i vilken situation gör ni egentligen det på riktigt? Well, det gör aldrig jag och min sambo iallafall. Jag ger er all the feels och allt gapskratt som ni kan tänka er.

I´m speechless this is so beautiful. We had so much fun and you were amazing! Mamma mia – This is amazing, thank you so much. This is so beautiful and I’m so glad to get the chance to get to know you!

– Diljá och Snaebjorn 2018

Prispaket kärleksfotografering

Extra mycket kärlek!

1,5 TIMMES FOTOGRAFERING
Jag fångar er kärlek på bild under 1,5 timme. Då kan vi ta oss till olika miljöer för att ge er en variation i bilderna.

SAMTLIGA BILDER
Ni får samtliga högupplösta och redigerade bildfiler levererade till er via ett webbgalleri. Det brukar bli ca 40 st.

ALBUM MED ERA FAVORITER
Det är så lätt att de digitala bilderna bara blir liggandes på hårdisken hemma. Därför ingår ett superfint album 20×20 cm (10 uppslag) med era utvalda favoriter.

6000 kr

Lagom mycket kärlek!

45 MINUTERS FOTOGRAFERING
Jag fångar er kärlek på bild under 1 timme på en plats vi bestämmer tillsammans.

5 BILDER
Ni får 5 stycken högupplösta och redigerade bildfiler levererade till er via ett webbgalleri. Dessa bilder får ni själva välja ut ur ett webbgalleri.

3500 kr

Alltså jag svimmar vad fint! Du är fasen helt makalös. Kan inte tacka dig nog! Vi trodde aldrig att det skulle bli en sån stund och ett sånt minne som det blev.

– Linnea och Peter 2017

Bokningsförfrågan kärleksfotografering

Vilka av följande stämmer in på någon av er? (Flera kan väljas)
Lätt till skrattKattmänniskaÄlskar att resaTräningsfreakRomantiskHundmänniskaTystlåtenSpralligÄlskar vinNykärSpontanGillar tv/datorspelEntreprenörLäser mycket böckerKollar gärna på kattklipp på youtubeHarry Potter loverGillar skogen och naturenTrivs vid havetÄr en stadsmänniska

Välj vilket paket ni är intresserade av:


Kärleksbilder

Vill ni boka en kärleksdejt?

Kom igen, vi tar en riktig mysstund och så har ni mig där med en kamera framför fejset. Det blir kul!

Skicka förfrågan