Parfotografering

Fotografering precis sådär mysigt och roligt som det ser ut

Det var den roligaste och galnaste kvällen på länge. Helt magisk och helt klart en kväll att minnas för alltid. Jennifer lyckades att fånga allt som vi känner för och med varandra i bilder. Vi är så nöjda och tacksamma för att vi fick dela den här upplevelsen med varandra, och henne! TACK TACK TACK!

– Ida och Daniel 2018

En upplevelse med er kärlek i fokus

Kärlek som kärlek. Kanske har ni varit tillsammans i några månader eller kanske ni har varit gifta i flera år? Oavsett så är det värt att fira! Kärlek som nykära, förlovade, jubilium eller bara just för att ni är det viktigaste som ni har. Att få bara vara ni två tillsammans på ett litet äventyr där er kärlek är i fokus, där ni får gosa, busa, pussas och ha riktigt kul tillsammans. Ett litet äventyr där ni faktiskt får se varandra i ögonen och känna att ni är lyckligast i hela världen.

Vad är bättre än att gosa ihop sig liksom? Kanske potatismos, men ytterst tveksamt. Hos mig får ni vara precis som ni är, precis så kära och precis så vackra som bara ni är. För helt ärligt, hur ofta står ni tillsammans bara ni två och tittar varandra i ögonen och asgarvar? I en skog, på en äng, i solnedgången eller i ösregn.

Mitt mål med en kärleksfotografering är att ni ska gå därifrån och känna er nästan nykära och att ni är lite fnittriga i magen. Att ni ska få känna att det var en rolig upplevelse och att ni ska ha en hel hög med bilder som visar hur just ni känner för varandra. Som ni kan titta på med världens leende på läpparna.

Det var verkligen en kanonkul fotografering. Du hade massa bra knep för att få oss bekväma och avslappnade framför kameran, vi kunde vara precis så fåniga och knasiga som vi faktiskt är. Och resultatet blev bättre än vi kunde ana! Även vi fastnade på bild. Vi rekommenderar dig varmt!

– Kajsa och Niklas 2018

Parfotografering – Bakom kulisserna

Här kan du se hur en parfotografering tillsammans med mig kan gå till. Jag ser mina fotograferingar som små äventyr där vi har en riktigt härlig stund tillsammans. Denna fotograferingen med Anton och Malin blev ett skogsäventyr, med fika innan såklart! På med ljudet och kika vettja!

Hon bakom kameran!

Jag älskar känslan av att springa barfota i regnet och känna jorden under mina fötter, inte för att jag är något större fan av att springa, men för att jag älskar att vara barfota och jag trivs väldigt bra i regn. Det blir liksom så äkta då. Det spelar ingen roll hur håret flyger eller sminket rinner. Ingen disk som väntar, ingen mat som ska lagas och inga krav, förutom att försöka låta bli att springa på något vasst då. Jag brinner för det äkta, kärleksfulla och att möta nya människor.

Jag ser alla mina fotograferingar som små äventyr och jag älskar äventyr. Känslan av att vara på väg någonstans, nyfikenheten för vad man kommer få uppleva, vad för platser man kommer att få se. Pirr i magen! Så är det för mig att fotografera, äventyr. Jag får se kärlek på nära håll, gång på gång. Jag får uppleva de där skratten som kommer ända från magen. Jag får upptäcka platser tillsammans med er som vi kanske inte hade gjort om vi inte hade bokat den där fotograferingen. Äventyr hörrni. Kärlek. Foto, ja allt i ett faktiskt.

När jag och min kärlek, Simon, gjorde en parfotografering så fick jag själv känna på hur det är att stå framför kameran. Och låt mig bara säga, det är inget jag egentligen är speciellt bekväm med, men jag övar på det hela tiden och tänker att nån gång ska jag faktiskt bli det. Och att få stå där tillsammans med honom som jag vill spendera resten av mitt liv med och vara precis sådär tokiga som vi är, det var magiskt. Jag har bilder på oss som verkligen fångat oss, med alla våra sidor. Det är guld värt. Jag har några av bilderna hemma på väggen och ler stort åt dem varje dag.

Bröllopsfotograf Göteborg,Bröllop,bröllopsfotografering,bröllopsfotograf,bröllop Göteborg,bröllopsfotograf Ale,bröllopsfotograf kungälv,bröllopsporträtt,kärlek,bröllopsfotografering porträtt,bröllopsfotograf Göteborg,bröllopsfotograf utomhus,Fotograf Jennifer Nilsson,Jennifer Nilsson Fotograf,Fotograf Göteborg,Bröllopsfotograf Jennifer Nilsson,Bröllop göteborg,bröllopsfoto göteborg,fotograf göteborg,parbilder,parbilder göteborg,parfotografering göteborg, parfotograferinggöteborg, bröllopsfotografering göteborg, bröllopsfotografering göteborg,bröllopsfotografering,fotograf bröllop,bröllopsbilder göteborg,weddingphoto,weddingphotographer
Bröllopsfotograf Göteborg, Bröllop; bröllopsfotografering; bröllopsfotograf; bröllop Göteborg; bröllopsfotograf Ale; bröllopsfotograf kungälv; bröllopsporträtt; kärlek; bröllopsfotografering porträtt; bröllopsfotograf Göteborg; bröllopsfotograf utomhus; Fotograf Jennifer Nilsson; Jennifer Nilsson Fotograf; Fotograf Göteborg; Bröllopsfotograf Jennifer Nilsson; Bröllopgöteborg, bröllopsfoto göteborg, fotograf göteborg, parbilder, parbilder göteborg, parfotografering göteborg, parfotograferinggöteborg, bröllopsfotografering göteborg, bröllopsfotografering göteborg, bröllopsfotografering, fotograf bröllop, bröllopsbilder göteborg,förlovningsbilder,förlovningsfotografering,förlovningsfotograf
Bröllopsfotograf Göteborg,Bröllop,bröllopsfotografering,bröllopsfotograf,bröllop Göteborg,bröllopsfotograf Ale,bröllopsfotograf kungälv,bröllopsporträtt,kärlek,bröllopsfotografering porträtt,bröllopsfotograf Göteborg,bröllopsfotograf utomhus,Fotograf Jennifer Nilsson,Jennifer Nilsson Fotograf,Fotograf Göteborg,Bröllopsfotograf Jennifer Nilsson,Bröllop göteborg,bröllopsfoto göteborg,fotograf göteborg,parbilder,parbilder göteborg,parfotografering göteborg, parfotograferinggöteborg, bröllopsfotografering göteborg, bröllopsfotografering göteborg,bröllopsfotografering,fotograf bröllop,bröllopsbilder göteborg,weddingphoto,weddingphotographer

I´m speechless this is so beautiful. We had so much fun and you were amazing! Mamma mia – This is amazing, thank you so much. This is so beautiful and I’m so glad to get the chance to get to know you!

– Diljá och Snaebjorn 2018

Hur funkar det då?

När ni skickat en bokningsförfrågan till mig (tjoho), som ni kan göra via formuläret längre ner på sidan, så kommer vi att prata igenom vilka platser vi ska vara på och lite annan spännande information för att göra kärleksfotograferingen till just ert lilla äventyr.

 

När er bokning är genomförd så kommer jag att förse er med riktigt gottig information och full suport via mailen kring vad ni kan ha på er, när vi ska träffas och allt det där. You know, the details.

 

Under själva fotograferingen så kommer ni inte behöva stå i några stela poser och titta in i kameran utan jag kommer att guida er igenom hela äventyret på ett lättsamt och roligt sätt. Nothing to worry about. Ni kommer att få kramas, pussas, göra high five, hålla handen eller whatever rows your boat.

 

Efter själva fotograferingen (inom 7 dagar) kommer ni att få ta del av alla bilderna via ett webbgalleri där ni enkelt kan dela, spara ner och njuta av era bilder om och om igen.

Kärlekshistorier

Vill ni se hur en kärlekshistoria kan se ut? För alla ser ut just på sitt vis för att vi alla är olika. Jag älskar att få fånga er just så som ni är och så som ni känner för varandra just där och då. För det är ju också det som ni sedan vill se tillbaka till och minnas. Med mig kommer ni ha en rolig stund där ni får busa, kramas, pussas och springa omkring. Jag lovar att ni inte kommer behöva stå i några stela poser och titta in i kameran, för i vilken situation gör ni egentligen det på riktigt? Well, det gör aldrig jag och min sambo iallafall. Jag ger er all the feels och allt gapskratt som ni kan tänka er. Klicka på någon av bilderna för att se deras kärlekshistorier.

Alltså jag svimmar vad fint! Du är fasen helt makalös. Kan inte tacka dig nog! Vi trodde aldrig att det skulle bli en sån stund och ett sånt minne som det blev.

– Linnea och Peter 2017

Sånt ni kanske undrar om!

Vad roligt att du är intresserad av att boka en parfotografering! Jag älskar att fota kärlek minst lika mycket som jag älskar att käka choklad, gosa ner mig i soffan med min kärlek och läsa Harry Potter böckerna.

Hur bokar jag och vad finns det för tider? 
Bokning sker allra smidigast via mitt bokningsformulär längst ner på sidan. Om ni inte föredrar röksignaler men det brukar för det mesta gå långsammare. Tillsammans kommer vi fram till en tid som passar oss alla. Jag har tillgängliga tider för fotograferingar på vardagkvällar samt vissa utvalda helger. Ni kommer att få förslag utav mig, om inget av det passar, så bokar vi helt enkelt en annan dag.

Bokningsavgift
När vi bokat in ett datum, yeah, så kommer jag att skicka en bokningsavgift till er på 1500 kr via Billogram, en faktureringstjänst, för att bekräfta ert datum och make it all yours. Den summan dras sedan av från er slutfaktura som skickas i samband med bildleveransen.

Måste vi fylla i formuläret?
Här finns inga måsten, nästan. Give me a call om ni hellre vill det. Brevduva eller röksignaler går såklart bra, men då är svarstiden betydligt längre.

Vart utgår du ifrån?
Jag är bosatt i Älvängen, utanför Göteborg så utgår helt enkelt därifrån. Har många kunder i och runt om Göteborg. Men älskar landet, så bor du en bit bort så ordnar vi till något. Vi kan säkert mötas på hälften nånstans.

Vilka platser kan vi fotografera på?
Då varje fotografering är unik, för att varje par är unikt, så brukar jag alltid prata ihop mig med vad ni vill ha för typ av bilder. Vill ni ha stadsmiljö? Skogsäventyr? En minivandring upp för en kulle? Lisebergsäventyr? Det är lite upp till er. 

Men självklart har jag en hel del platser som jag noggrant valt ut och som jag vet fungerar vid olika årstider. Ofta brukar vi åka en liten roadtrip i min bil för att ta oss till olika miljöer under samma fotografering. Som ett litet äventyr där vi stannar och fotograferar på vägen.

Så kort och gott, vi hörs av, pratar ihop oss vad ni har för tankar och önskemål. Sen bakar vi ihop det så det passar er som allra bäst.  

Vad ska vi ha på oss?
Jag vet att ni brukar titta i garderoben, ta på er 15 olika plagg för att sedan inse att ni inte har ”något att ha på er”. Eller vänta, det kanske var mig jag pratade om nu. Ops.

För att ni ska slippa undra och för att era bilder ska bli så bra som möjligt så har jag skapat en ”klädgudie” för mina parfotograferingar som ni får ta del av när ni bokat. Ni kan se det mer som riktlinjer än som måsten, det är ju trots allt er fotografering. Men för att fatta mig kort, tänk naturliga färger och inte så mycket skrikiga tryck eller mönster, mest för att jag vill att fokus ska vara mest på er och inte på era kläder.

Många av mina par brukar ta med sig olika ombyten vilket går hur bra som helst, då kan vi variera lite beroende på vilka platser vi fotar på. 
 

Jag är inte bekväm framför kameran, gör det något?
Min kära vän, du är inte ensam. Väldigt få personer som hör av sig till mig brukar jubla och säga ”jaaa, jag älskar att stå framför kameran”. Tvärtom. Jag är inte heller sådär jättebekväm när någon tar fram en kamera, även om jag jobbar på det hela tiden. Mitt jobb är att få er att känna er avslappnade och trygga och jag lovar er att det kommer känns okej. Jag lägger mycket tid på att lära känna er, prata med er och låter er lära känna mig. Jag vill vara mer som er kompis en som ”en okänd fotograf”.

Mina fotograferingar handlar verkligen inte om att ni ska stå i stela poser och titta rakt in i kameran. Jag vill fånga er kärlek precis så tokiga, lugna eller kära som ni är och jag har mängder med knep för att locka fram det ur er. Utan att det känns konstigt. Trust me, jag guidar er och ser till att ni har kul. 

Vad gör vi om det regnar?
För det första, jag tokälskar att fotografera i regn. Ljuset då är magiskt och känslan i bilderna blir något alldeles extra (ni kan klicka här för att se en fotografering i ösregn). Det blir blött, såklart, så ni bör kanske inte ha några kläder som ni är extra rädda om. Vi laddar upp med handdukar i bilen, paraplyer för pauserna och jag klär in kameran i plastpåsar. Sen kör vi. Det är något speciellt just med att kasta sig ut i regnet på det viset.

Om ni absolut inte vill fota i regn, vilket är helt okej såklart, så bokar vi om er tid utan kostnad och kör fotograferingen en annan dag helt enkelt.

Efter er fotografering kommer jag att sätta mig och bearbeta och redigera era bilder i en enhetlig stil för att göra era ögonblick ännu lite finare. Jag kommer att dricka en hel hög kaffe. Lyssna på musik. Kanske kolla en disneyfilm och njuta av att få jobba med era bilder. I väntan på att ert webbgalleri ska färdigställas kanske ni kan äta lite choklad och pussas lite, det brukar få tiden att gå fortare.

Bildleverans (Extra mycket kärlek)
Ungefär en vecka efter fotograferingen kommer ni att få ett webbgalleri fullproppat med ögonblick, känslor och gapskratt. Hur bra låter inte det? I det här galleriet kan ni enkelt ladda ner och spara era bilder på lämpligt ställe (inte under mattan). Ni kan också smidigt dela dem med nära och kära. Med hjälp av det lilla hjärtat i galleriet så kan ni favoritmarkera era favoriter.

Bildleverans (Lagom mycket kärlek)
Om ni valt mitt mindre paket (Lagom mycket kärlek) så ingår endast 10 st bilder. Då fungerar detta galleriet som ett urval där ni i lugn och ro kan välja ut vilka 10 bilder ni vill ha. Med hjälp av det lilla hjärtat markerar ni vilka ni vill ha. Någon dag efter ni valt och meddelat får ni bilderna levererade på samma sida, då kan de laddas ner och användas obegränsat.

The details
Alla bilderna levereras i både högupplöst och webboptimerad kvalitet. Högupplösta bilder används för egna framkallningar och skärmupplöst/webboptimerade för användning på internet. Det skiljer väldigt mycket i kvalité så var noga med att använda rätt bild framförallt om ni ska framkalla något.

Betalning
I samband med att era bilder levereas skickas också er slutfaktura där bokningsavgiften på 1500 kr har dragits av. Denna faktura skickas med hjälp av Billogram och oftast via mail.

Prispaket parfotografering

Extra mycket kärlek!

2 TIMMAR FOTOGRAFERING
Jag fångar er kärlek på bild under 2 timmar. Då kan vi ta oss till olika miljöer för att ge er en variation i bilderna. Vi kör en liten roadtrip och hinner stanna på alla möjliga ställen som passar till er fotografering. Eller så tar vi en skogspromenad ut i skogen. Eller varför inte till en sjö? En promenad genom Liseberg kanske med glasspaus?

FULL SUPPORT (såklart)
Jag vill ge er så mycket kärlek jag bara kan och framförallt förse er med massor av information så att ni känner er trygga, lugna och laddade inför vår fotografering. Se fram emot peppande mail, en liten guide med hjälp för vad ni kan ha på er och att jag alltid finns där för era frågor och funderingar.

FIKA INNAN FOTOGRAFERINGEN
För att vi ska hinna lära känna varandra och tagga till ordentligt inför fotograferingen så ses vi någonstans och fikar eller käkar innan. Vem tackar nej till lite fika liksom? Vi kan ta med oss och ha picknick om ni hellre känner för det. Jag tror att nyckeln till magiska bilder är just att jag får lära känna er lite extra. Så jag kan berätta just er kärlek med hjälp av bilder.

BILDBEHANDLING
För att era bilder ska få en extra touch av snyggt, proffsigt och ja, extra mycket kärlek så redigerar jag alla era bilder. Jag lägger ner mycket tid på att få era ögonblick sådär extra fina genom att noggrant redigera alla bilderna i en enhetlig stil.

SAMTLIGA BILDER
Ni får samtliga högupplösta och redigerade bildfiler levererade till er via ett fint webbgalleri. Det brukar bli ca 80 st. Därifrån kan ni enkelt ladda ner era bilder och dela med nära och kära.

2 UTSKRIFTER ATT SÄTTA PÅ VÄGGEN
Det är så lätt att de digitala bilderna bara blir liggandes på hårdisken hemma och ni vill såklart kunna njua av era fina bilder dagligen. Därför ingår 2 st superfina utskrifter på ett lite tjockare matt papper, storlek 30×40 cm. Ni får själva välja vilka 2 bilder ni vill ha printat. (Värde ca 2000 kr).

7000 kr

Lagom mycket kärlek!

1 TIMMES FOTOGRAFERING
Jag fångar er kärlek på bild under 1 timmes tid på en plats vi bestämmer tillsammans. Vi kan åka till skogen, till en park i stan eller varför inte ta en tur inne på Liseberg? Tillsammans kommer vi fram till en plats som vi tycker passar.

FULL SUPPORT (såklart)
Jag vill ge er så mycket kärlek jag bara kan och framförallt förse er med massor av information så att ni känner er trygga, lugna och laddade inför vår fotografering. Se fram emot peppande mail, en liten guide med hjälp för vad ni kan ha på er och att jag alltid finns där för era frågor och funderingar. Såklart!

BILDBEHANDLING
För att era bilder ska få en extra touch av snyggt, proffsigt och ja, extra mycket kärlek så redigerar jag alla era bilder. Jag lägger ner mycket tid på att få era ögonblick sådär extra fina genom att noggrant redigera alla bilderna i en enhetlig stil.

10 BILDER
Ni får 10 stycken högupplösta och redigerade bildfiler levererade till er via ett webbgalleri. Dessa bilder får ni själva välja ut ur ett webbgalleri. Vill ni köpa till fler bilder så går det såklart bra.

4500 kr

Bokningsförfrågan Parfotografering

Vilka av följande stämmer in på någon av er? (Flera kan väljas)
Lätt till skrattKattmänniskaÄlskar att resaTräningsfreakRomantiskHundmänniskaTystlåtenSpralligÄlskar vinNykärSpontanGillar tv/datorspelEntreprenörLäser mycket böckerKollar gärna på kattklipp på youtubeHarry Potter loverGillar skogen och naturenTrivs vid havetÄr en stadsmänniska

Välj vilket paket ni är intresserade av:


Kärleksbilder

Vill ni boka en kärleksdejt?

Kom igen, vi tar en riktig mysstund och så har ni mig där med en kamera framför fejset. Det blir kul!

Let's make some magic