Jennifer Nilsson

Jag älskar kärlek och gapskratt. 

Du är den gladaste fotografen jag har sett. Du strålar och det syns att du älskar det du gör.

– Brudens mor efter vigseln

Hej, det är jag som är Jennifer!

Saker jag aldrig tröttnar på är godisferraribilar, Harry Potter böckerna, havsluft och möten med nya människor. Jag är noggrann, social och har lätt till skratt. De som känner mig brukar säga att jag alltid är glad och att det är svårt att få mig att sluta prata när jag väl har börjat. Grå är min färg men jag är allt annat än grå.

Jag tokälskar att krypa ner i soffan en fredagkväll och pussa på min kärlek lika mycket som jag tokälskar att stå med kameran i näven och få vara med när två personer delar sin kärlek med varandra. När jag fotograferar blir jag som ett litet barn på julafton och jag kan göra små glädjeskutt, ja på riktigt, när jag fångar just det där ögonblicket.

  • Född och uppvuxen i Älvängen, utanför Göteborg
  • Älskar att fotografera kärlek
  • Har en katt med ett hundnamn
  • Sjunger alltid i bilen men kan aldrig lära mig en hel låttext
Bröllopsfotograf Göteborg, Bröllop; bröllopsfotografering; bröllopsfotograf; bröllop Göteborg; bröllopsfotograf Ale; bröllopsfotograf kungälv; bröllopsporträtt; kärlek; bröllopsfotografering porträtt; bröllopsfotograf Göteborg; bröllopsfotograf utomhus; Fotograf Jennifer Nilsson; Jennifer Nilsson Fotograf; Fotograf Göteborg; Bröllopsfotograf Jennifer Nilsson; Bröllopgöteborg, bröllopsfoto göteborg, fotograf göteborg, parbilder, parbilder göteborg, parfotografering göteborg, parfotograferinggöteborg, bröllopsfotografering göteborg, bröllopsfotografering göteborg, bröllopsfotografering, fotograf bröllop, bröllopsbilder göteborg,förlovningsbilder,förlovningsfotografering,förlovningsfotograf

Hur jag jobbar

Jag älskar känslan av att springa barfota i regnet och känna jorden under mina fötter, inte för att jag är något större fan av att springa, men för att jag älskar att vara barfota och jag trivs väldigt bra i regn. Det blir liksom så äkta då. Det spelar ingen roll hur håret flyger eller sminket rinner. Ingen disk som väntar, ingen mat som ska lagas och inga krav, förutom att försöka låta bli att springa på något vasst då. Jag brinner för det äkta, kärleksfulla och att möta nya människor.

När jag fotograferar är det inte det tekniskt korrekta som är i fokus, inte först och främst. Om ni däremot tycker att känslor, gapskratt och att få era bilder att verkligen visa er, for real, är det viktigaste, då har ni kommit rätt. Mitt hjärta tar liksom små extra skutt när jag får skapa magi tillsammans med människor på ett sätt som råkar vara med en kamera i handen.

Med handen på hjärtat, för mig handlar inte fotografering om att ta den där perfekta bilder när alla inställningar satt som en smäck. För mig handlar det om att fånga er kärlek för varandra, den där barfota-i-regnet-med-lite-hångelsaliv-hängandes i mungipan-känslan.

Jag ser alla mina fotograferingar som små äventyr och jag älskar äventyr. Känslan av att vara på väg någonstans, nyfikenheten för vad man kommer få uppleva, vad för platser man kommer att få se. Pirr i magen! Så är det för mig att fotografera, äventyr. Jag får se kärlek på nära håll, gång på gång. Jag får uppleva de där skratten som kommer ända från magen. Jag får upptäcka platser tillsammans med er som vi kanske inte hade gjort om vi inte hade bokat den där fotograferingen. Äventyr hörrni. Kärlek. Foto, ja allt i ett faktiskt.

 Man tar lite härifrån och lite därifrån och joxar ihop det så blir det lagom jox. 

– Astrid Lindgren

Listälskare och kärleksberoende

Jag kan vara ganska allvarlig också, men bara ibland. Mest när det handlar om planering, ni vet när man skriver listor på kuvert i köket bara för att få det ur huvudet? Står det inte i kalendern så finns det inte. Där krävs lite allvar.

Men det är det som är så fantastiskt med att vara fotograf. Jag kan dela skratten, tårarna och kärleken med er för att jag vet att vi har koll. Och jag lovar, det kommer vara kärlek. Om inte annat så lovar jag er min kärlek till kärleken. Inte dumt va?

Saker du kanske inte visste om mig

  • Jag har alltid drömt om att få vara med i Let’s Dance, tv-programmet. Och när jag var liten försökte jag komma på olika sätt att bli känd för att få vara med.

  • Dans ligger mig varmt om hjärtat. Jag är utbildad Zumba Fitness instruktör och håller i dansklasser varje vecka.

  • Jag och min sambo, Simon, drömmer om att skaffa en hammock när vi flyttar till hus. Och ett större skafferi. Och större frys. Hehe.

Tycker du att vi känns som perfect match?

Kom igen, vi tar en riktig mysstund och så har ni mig där med en kamera framför fejset. Det blir kul!

Let's make some magic

Instagram