Jennifer Nilsson

Jag älskar kärlek och gapskratt. 

Du är den gladaste fotografen jag har sett. Du strålar och det syns att du älskar det du gör.

– Brudens mor efter vigseln

Jennifer Nilsson

Saker jag aldrig tröttnar på är godisferraribilar, Harry Potter böckerna, havsluft och möten med nya människor. Jag är noggrann, social och har lätt till skratt. De som känner mig brukar säga att jag alltid är glad och att det är svårt att få mig att sluta prata när jag väl har börjat. Grå är min färg men jag är allt annat än grå.

Jag tokälskar att krypa ner i soffan en fredagkväll och pussa på min kärlek lika mycket som jag tokälskar att stå med kameran i näven och få vara med när två personer delar sin kärlek med varandra. När jag fotograferar blir jag som ett litet barn på julafton och jag kan göra små glädjeskutt, ja på riktigt, när jag fångar just det där ögonblicket.

  • Född och uppvuxen i Älvängen, utanför Göteborg
  • Älskar att fotografera kärlek
  • Har en katt med ett hundnamn
  • Sjunger alltid i bilen men kan aldrig lära mig en hel låttext

Listälskare och kärleksberoende

Jag kan vara ganska allvarlig också, men bara ibland. Mest när det handlar om planering, ni vet när man skriver listor på kuvert i köket bara för att få det ur huvudet? Står det inte i kalendern så finns det inte. Där krävs lite allvar.

Men det är det som är så fantastiskt med att vara fotograf. Jag kan dela skratten, tårarna och kärleken med er för att jag vet att vi har koll. Och jag lovar, det kommer vara kärlek. Om inte annat så lovar jag er min kärlek till kärleken. Inte dumt va?

Är du alltid såhär glad? 

– Parfotografering 2017

Instagram