Platserna för webbkursen för fotografer är nu stängda och öppnar igen hösten 2021

The non-posing experience

Vill du ha all info så snart det släpps och förtur till nästa lansering? 

Ja tack, skriv upp mig på väntelistan!
webbkurs, fotokurs, fotograferingskurs, poseringskurs, fotograf-jennifer-nilsson, kurs-i-posering

Vad är det för kurs?

Har du som fotograf kunder som är obekväma framför kameran? Får du ofta hjärnsläpp under dina fotograferingar och får du ofta frågan ”vad ska vi göra nu”? Vill du få till genuina skratt och äkta känslor från dina par? Då är det här kursen för dig.

Jag lär dig allt jag kan om posering för att få avslappnade par och nöjdare kunder. Du får lära dig hur du tar bilder som inte är stela och uppställda och hur du får fram skratt och äkta känslor. The non-posing experience är en webbkurs som lär dig allt du behöver veta för att säga hejdå till stel posering!

OM MIG

Jag är Jennifer Nilsson, en par- och bröllopsfotograf som fokuserar på äkta känslor och gapskratt. Bröllopsfotograf i Göteborg, men reser överallt.

Bröllop;bröllopsfotografering;bröllopsfotograf;bröllop Göteborg;bröllopsfotograf Ale; bröllopsfotograf kungälv;bröllopsporträtt; kärlek;bröllopsfotografering porträtt;bröllopsfotograf Göteborg;bröllopsfotograf utomhus;Fotograf Jennifer Nilsson;Jennifer Nilsson Fotograf;Fotograf Göteborg Bröllopsfotograf Jennifer Nilsson,bröllopsfotografering göteborg,bröllopsfotografering göteborg,bröllopsfotografering,fotograf bröllop,bröllopsbilder göteborg,wedding,wedding gothenburg, weddingphotograper, weddingphoto, weddingphotography,wedding,bröllopsbilder göteborg,bröllopsfoto göteborg,bröllopsfoto,bröllop göteborg,bröllopsporträtt,bröllopsbilder,foto bröllop,
KONTAKT

Kontakta mig via mitt kontaktformulär eller skicka ett mail, vad som är smidigast för dig. Till formuläret.

tel. +46 722 029 870
mail. hej@jennifernilsson.se

GET AROUND

Här kan du hitta bilder från bröllop och parfotograferingar. Mer om mig, artiklar på bloggen och annat gottigt.