För fotografer

Kurser, presets och mentorskap för att uteveckla ditt fotande och personliga varumärke. 

Gratis guide

Säg hejdå till stela poser

Vill du slippa få hjärnsläpp under dina fotograferingar med vad ni ska göra? Vill du få fram lekfulla och kärleksfulla bilder med äkta känslor och skratt? Vill du slippa få panik av frågan ”vad gör vi nu?” No worries, I’ve got you!

Jag har skapat en gratis guide kring hur du kan tänka och en lista med 15 ”uppgifter” som garanterar skratt från dina par på ett naturligt sätt.

Jag vill ha guiden!

Webbkurs i ”posering”

The non-posing experience

Vill du lära dig mer om naturlig ”posering”? Har du som fotograf kunder som är obekväma framför kameran? Får du ofta hjärnsläpp under dina fotograferingar och får du ofta frågan ”vad ska vi göra nu”? Vill du få till genuina skratt och äkta känslor från dina par? Då är det här kursen för dig.

Jag lär dig allt jag kan om posering för att få avslappnade par och nöjdare kunder. Du får lära dig hur du tar bilder som inte är stela och uppställda och hur du får fram skratt och äkta känslor. The non-posing experience är en webbkurs som lär dig allt du behöver veta för att säga hejdå till stel posering!

ÖPPNAR VÅREN 2022! Vill du ha all info så snart det släpps och förtur till nästa lansering? 

Ja tack, skriv upp mig på väntelistan!

Hot Chocolate Presets

Få till dova färger och en myskänsla i dina bilder med redigeringspresets.

Presets som är skapade för att få fram mysiga, jordnära och varma toner i dina bilder. I know the struggle med att sitta i evigheter och försöka få till den där perfekta redigeringen. Been there! Under åren som jag fotograferat har jag jobbat fram en mysig stil som jag älskar. Något som sparat mig enormt mycket tid, för att inte nämna stress, är att ha presets. Nu kan du också spara tid och stress i ditt arbetsflöde. Mina presets är skapade för att få fram mysiga, jordnära och varma toner i dina bilder.

Fungerar i Adobe Lightroom Classic eller Camera RAW.

Åh jag vill veta mer!

Vill du bli en del i teamet?

Drömmer du om att fota bröllop?

Vill du fotografera bröllop eller kanske jobbar du redan som bröllopsfotograf men vill ha fler bokningar? Välkommen till Team Fotograf Jennifer Nilsson! 

Att vara en del av mitt bröllopsfotografteam innebär att du får göra det allra roligaste, alltså fota bröllop, men slipper allt vad marknadsföring, redigering, driva företag, fakturering och administration att göra. Det löser jag! Som en del av teamet kommer du att få utbildnignar av mig för att lära dig fota likt min stil och allt som hör till. 

Vi i teamet ses på kick off, stylade fotograferingar och du får all pepp och stöd du kan tänka dig.

Låter det som något för dig? Hör av dig redan nu på hej@jennifernilsson.se eller läs mer nedan! Let’s go!

Åh jag vill veta mer!
OM MIG

Jag är Jennifer Nilsson, en par- och bröllopsfotograf som fokuserar på äkta känslor och gapskratt. Bröllopsfotograf i Göteborg, men reser överallt.

Bröllop;bröllopsfotografering;bröllopsfotograf;bröllop Göteborg;bröllopsfotograf Ale; bröllopsfotograf kungälv;bröllopsporträtt; kärlek;bröllopsfotografering porträtt;bröllopsfotograf Göteborg;bröllopsfotograf utomhus;Fotograf Jennifer Nilsson;Jennifer Nilsson Fotograf;Fotograf Göteborg Bröllopsfotograf Jennifer Nilsson,bröllopsfotografering göteborg,bröllopsfotografering göteborg,bröllopsfotografering,fotograf bröllop,bröllopsbilder göteborg,wedding,wedding gothenburg, weddingphotograper, weddingphoto, weddingphotography,wedding,bröllopsbilder göteborg,bröllopsfoto göteborg,bröllopsfoto,bröllop göteborg,bröllopsporträtt,bröllopsbilder,foto bröllop,
KONTAKT

Kontakta mig via mitt kontaktformulär eller skicka ett mail, vad som är smidigast för dig. Till formuläret.

tel. +46 722 029 870
mail. hej@jennifernilsson.se

GET AROUND

Här kan du hitta bilder från bröllop och parfotograferingar. Mer om mig, artiklar på bloggen och annat gottigt.