Bröllop i Skärhamn | Bröllop på västkusten med rustik lokal vid havet

Välkommen att hänga med på ett bröllop i skärhamn på västkusten med en rustik lokal vid havet.
 
Vi kan sammanfatta Sofia och Markus bröllop med pepp, dans, otroliga tal, skratt, tårar, barfotapromenader på klippor, dansande fiskar (typ, haha) och framförallt så otroligt mycket fin kärlek.
 
En solig julidag i Skärhamn (mitt under en båtfestival ska tilläggas, haha) hade Sofia och Markus sitt bröllop.
 
Dagen började med pepp och förberedelser hos både Sofia med hennes tärnor och hos Markus med sina best men. Två nervösa soon to be married kan jag lova. Pirriga, peppiga och så nyfikna på att få se varandra för första gången på bröllopsdagen. Vi hade deras first look vid Nordiska Akvarellmuseét i den lilla fläcken skugga vi kunde hitta. The feels säger jag bara. Strålar.
 
Vi fotade sedan med hela gänget uppe på klipporna i ren västkustanda innan vi tog oss vidare till vigseln. I skärhamns kyrka, på toppen av byn med utsikt över havet, fick de säga ja. Vigseln var fylld av musik och tårfyllda ögon av nära och kära.
 
Efter vigseln åkte hela gästsällskapet ut till festlokalen som låg benägen på en ö strax utanför Skärhamn. Så med lokalbefolknings hjälp åkte alla gästerna små båtar ut till den fina lokalen. Sist men inte minst gjorde brudparet entré, i båten med samma namn som Sofia.
 
Jubel, skratt och fullt med kärlek. Så fortsatte hela dagen och hela kvällen. Mingel på kajen och sen drog mdidagen igång. Tal efter tal efter tal och en middag som sent kommer att glömmas.
 
Sedan, mitt under middagen så kommer det in…. en fisk! Ja alltså, en människa utklädd till en fisk och alla skrek ”FOLLOW THE FISH!” And they did. Och ut till ett bord uppdukat med fish-shots kom de. Musik på hög volym och rökmaskin och FESTEN var igång.
 
Alltså vilken succé det var! Jag har aldrig varit med om liknande partystarter och inte gästerna heller tror jag. Det var som ett dansgolv under bar himmel, medan solen gick ner.
 
Så medan gästerna TOKfestade och dansade så tog vi oss upp till toppen av ön för att fotografera i solnedgången. Och solnedgångar på västkusten är något alldeles alldeles extra. Och bröllop som Markus och Sofias är något alldeles alldeles extra. Ibland får jag nypa mig i armen över att kalla detta mitt jobb. Springa runt på kala klippor med lyckliga och kära människor framför kameran. Se solnedgångar som dessa och kaplsa in de där ögonblicken i bilder. Tacksamheten är total. Wow.
 
Tillbaka ner till festen och där vinkade jag hejdå till paret, fisken och gästerna. Jag kan tänka mig att de fick en kväll som de aldrig nånsin kommer att glömma. Vilken jäkla dag!

Är du sugen på ett äventyr?

Shit vad kul! Jag längtar efter att få höra från dig, skicka ett mail, fyll i formuläret eller skicka röksignaler. Så hörs vi så fort jag fått i mig en kopp kaffe!

Let's do this thing!
OM MIG

Jag är Jennifer Nilsson, en par- och bröllopsfotograf som fokuserar på äkta känslor och gapskratt. Bröllopsfotograf i Göteborg, men reser överallt.

Bröllop;bröllopsfotografering;bröllopsfotograf;bröllop Göteborg;bröllopsfotograf Ale; bröllopsfotograf kungälv;bröllopsporträtt; kärlek;bröllopsfotografering porträtt;bröllopsfotograf Göteborg;bröllopsfotograf utomhus;Fotograf Jennifer Nilsson;Jennifer Nilsson Fotograf;Fotograf Göteborg Bröllopsfotograf Jennifer Nilsson,bröllopsfotografering göteborg,bröllopsfotografering göteborg,bröllopsfotografering,fotograf bröllop,bröllopsbilder göteborg,wedding,wedding gothenburg, weddingphotograper, weddingphoto, weddingphotography,wedding,bröllopsbilder göteborg,bröllopsfoto göteborg,bröllopsfoto,bröllop göteborg,bröllopsporträtt,bröllopsbilder,foto bröllop,
KONTAKT

Kontakta mig via mitt kontaktformulär eller skicka ett mail, vad som är smidigast för dig. Till formuläret.

tel. +46 722 029 870
mail. hej@jennifernilsson.se

GET AROUND

Här kan du hitta bilder från bröllop och parfotograferingar. Mer om mig, artiklar på bloggen och annat gottigt.