Bröllopsfotografering i Göteborg

Julia och Lukas

Bröllop i Göteborg

Den där kramen och människan som får dig att skratta så du grinar. Skratta så du får ont i magen och i kinderna. Det var precis vad vi gjorde den här dagen, skrattade. I princip konstant. Och blåste gjorde det med så salivet flög. En helt vanlig lördag för vissa, men en magisk dag för Julia och Lukas, som alltid kommer vara deras. Så fortsätt skratta er igenom livet tillsammans, så lovar jag att skratta lite extra på er bröllopsdag.

Vi fotograferade ute i Särö och Julia och Lukas fick öva inför sin brudvals på en äng där. Det roliga var att jag hade med mig en liten bluetoothhögtalare för att spela några låtar under fotograferingen och så stod vi på denna fina ängen och jag sa: åhhh här kan ni få dansa till musik! Trodde jag ja, för batteriet var ju dött såklart. Eller nästan dött, de fick höra en låt, i 10 omgångar och med omstarter där emellan. Men det spelade inte så stor roll, vi skrattade mest (läs mycket). Och det var deras låt, som de sen gick in till i kyrkan, utan batteridöden då tack o lov! Julia och Lukas, dra mig baklänges så fina ni är!

Vill du ha lite extra stämning? Tryck på play.


Känns det som vi matchar?

Shit vad kul, jag är så taggad att höra från dig och börja skapa magi tillsammans.

Let's make some magic!
OM MIG

Jag är Jennifer Nilsson, en par- och bröllopsfotograf som fokuserar på äkta känslor och gapskratt. Bröllopsfotograf i Göteborg, men reser överallt.

Bröllop;bröllopsfotografering;bröllopsfotograf;bröllop Göteborg;bröllopsfotograf Ale; bröllopsfotograf kungälv;bröllopsporträtt; kärlek;bröllopsfotografering porträtt;bröllopsfotograf Göteborg;bröllopsfotograf utomhus;Fotograf Jennifer Nilsson;Jennifer Nilsson Fotograf;Fotograf Göteborg Bröllopsfotograf Jennifer Nilsson,bröllopsfotografering göteborg,bröllopsfotografering göteborg,bröllopsfotografering,fotograf bröllop,bröllopsbilder göteborg,wedding,wedding gothenburg, weddingphotograper, weddingphoto, weddingphotography,wedding,bröllopsbilder göteborg,bröllopsfoto göteborg,bröllopsfoto,bröllop göteborg,bröllopsporträtt,bröllopsbilder,foto bröllop,
KONTAKT

Kontakta mig via mitt kontaktformulär eller skicka ett mail, vad som är smidigast för dig. Till formuläret.

tel. +46 722 029 870
mail. hej@jennifernilsson.se

GET AROUND

Här kan du hitta bilder från bröllop och parfotograferingar. Mer om mig, artiklar på bloggen och annat gottigt.