Vill du börja fotografera bröllop? Eller vill du ha fler bokningar? Jag söker fotografer till mitt team!

Vill du fotografera bröllop eller kanske jobbar du redan som bröllopsfotograf men vill ha fler bokningar? Välkommen till Team Fotograf Jennifer Nilsson! Att vara en del av mitt bröllopsfotografteam innebär att du får göra det allra roligaste, alltså fota bröllop, men slipper allt vad marknadsföring, redigering, driva företag, fakturering och administration att göra. Det löser jag! Som en del av teamet kommer du att få utbildnignar av mig för att lära dig fota likt min stil och allt som hör till.

Är du sugen på att ge dig in i bröllopsbranchen? Then this is for you my friend!

Jag jobbar som par- och bröllopsfotograf och jag gör det roligt att stå framför kameran och mitt fokus alltid ligger på att skapa äkta känslor, igenkänningsfaktor och bilder som känns, på riktigt. Jag vill ge mina par en avslappnad fotografering, en upplevlese och bilder för livet. Jag vill kunna ge den här upplevelsen till fler par, så därför söker jag efter teammedlemar.

Passar det dig? Är det dig jag söker?

Just nu söker jag dig som är driven, positiv, gillar fika (cause I really do), nyfiken och som är serviceminded och gillar att hjälpa andra.

Drömmer du om att jobba med bröllop? Känner du ett brinnande intresse för fotografering och att jobba med människor? Vill du lära dig MER om bröllop och hur det är att vara där in action och fånga ögonblick som paren kan spara forever and ever? Då har du kommit helt rätt.

Detta passar dig som:

 • Älskar att fotografera men inte är lika noga med allt som har med att driva företag att göra
 • Vill börja fota bröllop (eller bli bättre på) – utbildning från mig ingår
 • Gärna fotograferar underbara par men helst vill slippa jaga nya kunder, marknadsföring och allt det där
 • Tycker om mitt sätt att jobba med att få paren bekväma och att jobba avslappnat men proffesionellt
 • Vill ha extra fotograferingar

Vissa praktiska detaljer

Det finns såklart vissa praktiska detaljer som behöver nämnas. Så att vi är på the same page och för att det ska funka! Jag önskar att du:

 • Har egen fotoutrustning (två kameror med objektiv är ett krav för att kunna garantera trygghet till paren)
 • Har körkort och kan ha tillgång till bil under bröllopsdagar
 • Har ett sug för att utvecklas som fotograf
 • Har eget företag idag eller kan fakturera via exempelvis Frilans Finans.
 • Är tillgänglig lördagar/helger (till så stor mån det går såklart) och är beredd på att bli uppbokad på jobb upp till 12 månader i förväg

And to let you know, att vara med i teamet kommer med ett gäng fördelar och här är några av dem:

 • Du kan kombinera fotandet med annat del eller heltidsjobb
 • Du får lära dig massor om fotografering och utvecklas genom mina utbildningar
 • Du får vara med på kick offs, teamträffar och stylade fotograferingar
 • Du behöver inte ha ansvar för bokningsprocessen, redigeringen, leverans, albumdesign eller annat administrativt
 • Du får såklart använda bilderna i din egen marknadsföring (om paret är okej med det och att Team Fotograf Jennifer Nilsson nämns)

Låter det som något för dig och känner du igen dig? LET’S GO THEN!

Jag är så nyfiken på att höra från dig och snacka mer så släng iväg ett mail där du berättar om dig själv, vad du har för utrustning, erfarenhet, vart i landet du bor och framförallt VARFÖR du vill gå med i teamet hos mig. Skicka gärna med en bild på dig själv också.

Skicka din ansökan till hej@jennifernilsson.se så hörs vi så fort jag fått i mig lite kaffe😍

Bröllopsfotograf i Rådhuset Göteborg

Jag är Jennifer Nilsson, en par- och bröllopsfotograf som fokuserar på äkta känslor och gapskratt och gör det KUL att stå framför kameran. Jag är en Astrid Lindgren älskare, en kaffetokig och sprudlande själ som helst skrattar mig igenom livets alla dagar. En sneakers before heals kind of girl, en hemmakvällstjej och en fotograf som tror på att känslan är viktigare än den ”perfekta posen”. 

Mer om mig

Mer på bloggen:
– Allt om bröllop
– För dig som är kär
– Tips & Trix
– Personligt från hjärtat
– Annat skoj
– Bröllop i Rådhuset
Mer på bloggen:
– Allt om bröllop
– För dig som är kär
– Tips & Trix
– Personligt från hjärtat
– Annat skoj
– Bröllop i RådhusetBröllopsfotograf Göteborg, Bröllop; bröllopsfotografering; bröllopsfotograf; bröllop Göteborg; bröllopsfotograf Ale; bröllopsfotograf kungälv; bröllopsporträtt; kärlek; bröllopsfotografering porträtt; bröllopsfotograf Göteborg; bröllopsfotograf utomhus; Fotograf Jennifer Nilsson; Jennifer Nilsson Fotograf; Fotograf Göteborg; Bröllopsfotograf Jennifer Nilsson; Bröllopgöteborg, bröllopsfoto göteborg, fotograf göteborg, parbilder, parbilder göteborg, parfotografering göteborg, parfotograferinggöteborg, bröllopsfotografering göteborg, bröllopsfotografering göteborg, bröllopsfotografering, fotograf bröllop, bröllopsbilder göteborg,förlovningsbilder,förlovningsfotografering,förlovningsfotograf

Jennifer Nilsson, är en par- och bröllopsfotograf i Göteborg som fokuserar på äkta känslor och gapskratt. Hon är en Astrid Lindgren älskare, en kaffetokig och sprudlande själ som helst skrattar sig igenom livets alla dagar. En sneakers before heals kind of girl, en hemmakvällstjej och en fotograf som tror på att känslan är viktigare än den ”perfekta posen”. Hon skapar minnen som varar livet ut.Mer på bloggen:
– Allt om bröllop
– För dig som är kär
– Tips & Trix
– Personligt från hjärtat
– Annat skoj


Bröllopsfotograf Göteborg, Bröllop; bröllopsfotografering; bröllopsfotograf; bröllop Göteborg; bröllopsfotograf Ale; bröllopsfotograf kungälv; bröllopsporträtt; kärlek; bröllopsfotografering porträtt; bröllopsfotograf Göteborg; bröllopsfotograf utomhus; Fotograf Jennifer Nilsson; Jennifer Nilsson Fotograf; Fotograf Göteborg; Bröllopsfotograf Jennifer Nilsson; Bröllopgöteborg, bröllopsfoto göteborg, fotograf göteborg, parbilder, parbilder göteborg, parfotografering göteborg, parfotograferinggöteborg, bröllopsfotografering göteborg, bröllopsfotografering göteborg, bröllopsfotografering, fotograf bröllop, bröllopsbilder göteborg,förlovningsbilder,förlovningsfotografering,förlovningsfotograf

Jennifer Nilsson, är en par- och bröllopsfotograf som fokuserar på äkta känslor och gapskratt. Hon är en Astrid Lindgren älskare, en kaffetokig och sprudlande själ som helst skrattar sig igenom livets alla dagar. En sneakers before heals kind of girl, en hemmakvällstjej och en fotograf som tror på att känslan är viktigare än den ”perfekta posen”. Hon skapar minnen som varar livet ut i from av bilder.


Want to make some magic?

Bröllopsfotografering, parfotografering eller något annat på hjärtat? Släng iväg ett mail vettja!

Hell yes!

how to get around.

Hem
Bröllop

Par
Lookbook
Om mig
Blogg
Kontakt

OM MIG

Jag är Jennifer Nilsson, en par- och bröllopsfotograf som fokuserar på äkta känslor och gapskratt. Bröllopsfotograf i Göteborg, men reser överallt.

Bröllop;bröllopsfotografering;bröllopsfotograf;bröllop Göteborg;bröllopsfotograf Ale; bröllopsfotograf kungälv;bröllopsporträtt; kärlek;bröllopsfotografering porträtt;bröllopsfotograf Göteborg;bröllopsfotograf utomhus;Fotograf Jennifer Nilsson;Jennifer Nilsson Fotograf;Fotograf Göteborg Bröllopsfotograf Jennifer Nilsson,bröllopsfotografering göteborg,bröllopsfotografering göteborg,bröllopsfotografering,fotograf bröllop,bröllopsbilder göteborg,wedding,wedding gothenburg, weddingphotograper, weddingphoto, weddingphotography,wedding,bröllopsbilder göteborg,bröllopsfoto göteborg,bröllopsfoto,bröllop göteborg,bröllopsporträtt,bröllopsbilder,foto bröllop,
KONTAKT

Kontakta mig via mitt kontaktformulär eller skicka ett mail, vad som är smidigast för dig. Till formuläret.

tel. +46 722 029 870
mail. hej@jennifernilsson.se

GET AROUND

Här kan du hitta bilder från bröllop och parfotograferingar. Mer om mig, artiklar på bloggen och annat gottigt.