Dags att boka en rolig

Familjefotograf i Göteborg

En genuin familjefotografering

Bara lekfullt och roligt

Fotograferingen präglas av skratt, bus och lek. Det kommer därför inte att finnas något “titta in i kameran och le” utan alla blickar, skratt och uttryck är ett resultat av det vi skapar tillsammans. Barnen bestämmer tempot och jag är van att leka med och fotografera barn i alla åldrar. 

En upplevelse

En familjefotografering med mig är en upplevelse för hela familjen som ni kommer att minnas med kärlek. Som en lekstund med skratt, äventyr och tokigheter. Jag vill fånga all kärlek och det familjekaos som är unikt för er.

Investering för framtiden

Tiden som är just nu kommer aldrig tillbaka. En bild som är viktig nu kommer förmodligen vara än mer viktig om 10 år eller 20 år. En familjefotografering är en investering inte bara för er utan för andra i er närhet. Ögonblickens betydelse förändras för de flesta över tid och jag vill hjälpa er minnas dem så ärligt det går. 

Redo direkt! Jag vill boka!

Om fotografen

Jag är Jennifer, en fotograf som fokuserar på äkta känslor och gapskratt för att skapa minnen som varar förevigt. Jag är en Astrid Lindgren-älskare, kaffetokig och sprudlande själ som helst skrattar mig igenom livets alla dagar. Jag är en sneakers before heels kind of girl, en hemmakvällstjej och en jäkel på att skruva ihop Ikeamöbler.

Jag lever tillsammans med min man Hugo och vår dotter Nori som föddes 2023. Att bli förälder har skapat en ännu större insikt i att stunderna med våra små verkligen inte är för evigt. Mitt jobb som fotograf blev ännu viktigare. För den stunden som är just nu, kommer inte tillbaka. Men vi kan minnas den genom bilder.

Jag brinner för det äkta, kärleksfulla och att möta nya människor. På riktigt. Inget konstlat, uppställt och ordnat. Utan riktig jäkla kärlek, med morgontrötthet, kissnödighet, gråtkalas och allt vad det innebär.

Jag vill ha familjebilder

Jag tror på gapskratt, tillit, morgonkaffe, vardagskaos, kärleken i en kram, sagor och att barn och leggings alltid säger sanningen.

Vill du ha avslappnade familjebilder?

Då har du kommit rätt!

Varför en familjefotografering?

Helt ärligt, hur många bilder har ni där hela familjen är med? Hur många bilder har ni tillsammans där ni är i den åldern ni är nu? Hur många bilder har ni som ni med stolthet kan säga i framtiden – titta, precis sådär kände vi för och med varandra.

Kan ni tänka er 10 år framåt i tiden, eller 40 år? När ni sitter och bläddrar i fotoalbum och minns tiden som var då? Tänk då att kunna se bilder och känna den där känslan återigen. Det är mitt mål, att få ta bilder som känns, på riktigt.

En familjefotografering är en investering inte bara för er utan för andra i er närhet. Och då vill ni ju att alla i familjen faktiskt är med på bild och inte att en av er alltid är bakom kameran.

Jag vill investera i minnen

Hur går det till?

1. Skicka förfrågan

Ni skickar en bokningsförfrågan till mig via formuläret längst ner på sidan. Då kommer vi att prata igenom vilka platser vi ska vara på och lite annan spännande information för att göra fotograferingen så personlig som möjligt. 

Bokningar sker ofta 2-3 månader i förväg för att säkra en tid.

2. Innan fotograferingen

När er bokning är genomförd så kommer jag att förse er med riktigt gottig information och full suport via mailen kring vad ni kan ha på er, när vi ska träffas och allt det där. You know, the details.

3. Fotograferingen

Vi ses och fotograferar. Ni kommer inte behöva stå i några stela poser och titta in i kameran utan jag kommer att guida er igenom hela äventyret på ett lättsamt och roligt sätt. Jag har små knep för att få alla familjemedlemmar att fastna på bild.

4. Leverans av bilder

Efter själva fotograferingen kommer jag att sätta mig och redigera bilderna i min bildstil. Sedan får ni (inom 14 dagar) att få ta del av alla bilderna i ett urval via ett webbgalleri där ni gör era val, beställer produkter och sparar bilderna. I paket ingår 5 st bilder men såklart finns möjlighet att köpa till fler.

Låter toppen, ta mig till bokningen

Bilder och minnen för framtiden

Där alla får vara med!

Vad säger mina kunder?

 • Åh Jennifer! Vi är så glada, vilka fantastiska bilder! Du är så otroligt duktig! TACK för att du hade tid för oss och tog bilder som kommer bli minnen för livet! 

  / Familjen Axelsson 

 • Det var verkligen en kanonkul fotografering. Du hade massa bra knep för att få oss bekväma och avslappnade framför kameran, vi kunde vara precis så fåniga och knasiga som vi faktiskt är. Och resultatet blev bättre än vi kunde ana! Även vi fastnade på bild. Vi rekommenderar dig varmt!

  / Kajsa & Niklas

   

 • Alltså jag svimmar vad fint! Du är fasen helt makalös. Kan inte tacka dig nog! Vi trodde aldrig att det skulle bli en sån stund och ett sånt minne som det blev.

  / Linnea och Peter

 • Det var den roligaste och galnaste kvällen på länge. Helt magisk och helt klart en kväll att minnas för alltid. Jennifer lyckades att fånga allt som vi känner för och med varandra i bilder. Vi är så nöjda och tacksamma för att vi fick dela den här upplevelsen med varandra, och henne! TACK TACK TACK!

  / Ida & Daniel 

 • I´m speechless this is so beautiful. We had so much fun and you were amazing! Mamma mia – This is amazing, thank you so much. This is so beautiful and I’m so glad to get the chance to get to know you!

  / Diljá & Snaebjorn 

Det blir kul, jag lovar!

En upplevelse för hela familjen

Familjebilder

 Jag älskar att få fånga er just så som ni är och allt det bus och mysiga som ni har. För det är ju också det som ni sedan vill se tillbaka till och minnas. Jag lovar att ni inte kommer behöva stå i några stela poser och titta in i kameran, för i vilken situation gör ni egentligen det på riktigt? 

Omg let's go! Till bokningen

Har ni frågor?

Jag har svaren!

FAQ

Hur vet vi om du är ledig?

Bokning sker allra smidigast via mitt bokningsformulär längst ner på sidan. Om ni inte föredrar röksignaler men det brukar för det mesta gå långsammare. Skicka in er förfrågan där så återkommer jag så snart jag bara kan!

Hur fungerar bokningen?

Först hör ni av er för att se om jag är ledig ert datum och då återkommer jag med en hel hög med information och pepp! När vi bokat in ett datum, yeah, så kommer jag att skicka en bokningsavgift till er på 1 000 kr, för att bekräfta ert datum och make it all yours.

Måste vi fylla i formuläret?

Här finns inga måsten, nästan. Give me a call om ni hellre vill det. Brevduva eller röksignaler går såklart bra, men då är svarstiden betydligt längre.

Vart utgår du ifrån?

Jag är bosatt i Älvängen, utanför Göteborg så utgår helt enkelt därifrån.

Vilka platser kan vi fota på?

Jag har favoritfotoplatser i Ale Kommun, Kungälv och Göteborgstrakten som jag noggrant valt ut och som jag vet fungerar vid olika årstider. Varje fotografering är unik så jag pratar alltid ihop mig med vad ni vill ha för typ av bilder. Vill ni ha stadsmiljö? Skogsäventyr? Hemma hos er? Let me know!

Så kort och gott, vi hörs av, pratar ihop oss vad ni har för tankar och önskemål. Sen bakar vi ihop det så det passar er som allra bäst.

Vad ska vi ha på oss?

För att ni ska slippa undra och för att era bilder ska bli så bra som möjligt så har jag skapat en ”klädgudie” för mina fotograferingar som ni får ta del av när ni bokat. Ni kan se det mer som riktlinjer än som måsten, det är ju trots allt er fotografering. Men för att fatta mig kort, tänk naturliga färger och inte så mycket skrikiga tryck eller mönster, mest för att jag vill att fokus ska vara mest på er och inte på era kläder.

Jag är inte bekväm framför kameran, gör det något?

Min kära vän, du är inte ensam. Väldigt få personer som hör av sig till mig brukar jubla och säga ”jaaa, jag älskar att stå framför kameran”. Tvärtom. Jag är inte heller sådär jättebekväm när någon tar fram en kamera, även om jag jobbar på det hela tiden. Mitt jobb är att få er att känna er avslappnade och trygga och jag lovar er att det kommer känns okej. Jag lägger mycket tid på att lära känna er, prata med er och låter er lära känna mig. Jag vill vara mer som er kompis en som ”en okänd fotograf”.

Mina fotograferingar handlar verkligen inte om att ni ska stå i stela poser och titta rakt in i kameran. Jag vill fånga er kärlek precis så tokiga, lugna eller mysiga som er familj är och jag har mängder med knep för att locka fram det ur er. Utan att det känns konstigt. Trust me, jag guidar er och ser till att ni har kul.

Tänk om barnen inte kan sitta still?

Absolut inte! Tvärtom! Vi kommer att låta barnen styra tempot på fotograferingen. Har de spring i benen? Då busar vi! Är de lugna och vill ha närhet? Då gosar vi! Jag är van att fotografera och leka med barn i alla åldrar.

Vad gör vi om det regnar?

För det första, jag tokälskar att fotografera i regn. Ljuset då är magiskt och känslan i bilderna blir något alldeles extra (ni kan klicka här för att se en fotografering i ösregn). Det blir blött, såklart, så ni bör kanske inte ha några kläder som ni är extra rädda om. Vi laddar upp med handdukar i bilen, paraplyer för pauserna och jag klär in kameran i plastpåsar. Sen kör vi. Det är något speciellt just med att kasta sig ut i regnet på det viset.

Om ni absolut inte vill fota i regn, vilket är helt okej såklart, så bokar vi om er tid utan kostnad och kör fotograferingen en annan dag helt enkelt.

När får vi bilderna?

Ni kommer ca 14 dagar efter fotograferingen få en länk till ett privat webbgalleri med era bilder där ni göra era val av bilder i lugn och ro. Därefter kan de laddas ner och användas fritt för privat bruk.

Hur levereras bilderna?

Alla bilderna levereras i både högupplöst och webb-kvalitet. Högupplösta bilder används för egna framkallningar och webbupplösning för användning på internet. Det skiljer väldigt mycket i kvalité så var noga med att använda rätt bild framförallt om ni ska framkalla något.

Kan vi beställa produkter av dig?

Ja visst kan ni det! Ni kommer att få era bilder levererade via ett eget onlinegalleri och den är kopplad till en webbshop med mängder av fina produkter. I familjepaketet ingår också ett presentkort på 500 kr i webbshopen som ni kan använda.

Bilder som känns, på riktigt

Familjefoto paketpris

Detta ingår:

Fotografering i ca 60 minuter
Tiden som jag är med er där vi fotograferar på en plats vi valt tillsammans.

Klädguide
En klädguide som hjälper er med vad ni ska ha på er med tips för olika årstider. Och tillgång till en pinterestboard med mängder av inspiration.

5 st högupplösta bilder
Ni får 5 st högupplösta bildfiler som ni själva väljer i ert onlinegalleri.

Redigering av bilderna
Alla bilder redigeras i enhetlig stil

Privat onlinegalleri
Personlig webbsida med onlinegalleri så ni kan dela bilder med nära och kära, ladda ner högupplösta filer, beställa förstoringar eller album.

Presentkort på 500 kr i webbshopen för produkter
Jag vill att ni ska minnas era bilder även utanför skärmarna. Därför ingår ett presentkort på fysiska produkter i er webbshop som är kopplad till onlinegalleriet.

Reseersättning
Alla transportkostnader är inkluderade inom Göteborg.

Pris vardagar 5 700 kr
Pris helg 6 700 kr
Jag vill boka - Till formuläret

Bokningsförfrågan Familjefotografering

  Vilka av följande stämmer in på någon av er? (Flera kan väljas)
  Lätt till skrattKattmänniskorÄlskar att resaTräningsfreakBusigaHundmänniskorTystlåtnaSpralligaÄlskar fredagsmysKramigaSpontanaGillar tv/datorspelTycker choklad är livetLäser mycket böckerKollar gärna på kattklipp på youtubeHarry Potter loversGillar skogen och naturenTrivs vid havetÄr stadsmänniskor

  OM MIG

  Jag är Jennifer Nilsson, en par- och bröllopsfotograf som fokuserar på äkta känslor och gapskratt. Bröllopsfotograf i Göteborg, men reser överallt.

  Bröllop;bröllopsfotografering;bröllopsfotograf;bröllop Göteborg;bröllopsfotograf Ale; bröllopsfotograf kungälv;bröllopsporträtt; kärlek;bröllopsfotografering porträtt;bröllopsfotograf Göteborg;bröllopsfotograf utomhus;Fotograf Jennifer Nilsson;Jennifer Nilsson Fotograf;Fotograf Göteborg Bröllopsfotograf Jennifer Nilsson,bröllopsfotografering göteborg,bröllopsfotografering göteborg,bröllopsfotografering,fotograf bröllop,bröllopsbilder göteborg,wedding,wedding gothenburg, weddingphotograper, weddingphoto, weddingphotography,wedding,bröllopsbilder göteborg,bröllopsfoto göteborg,bröllopsfoto,bröllop göteborg,bröllopsporträtt,bröllopsbilder,foto bröllop,
  KONTAKT

  Kontakta mig via mitt kontaktformulär eller skicka ett mail, vad som är smidigast för dig. Till formuläret.

  tel. +46 722 029 870
  mail. hej@jennifernilsson.se

  GET AROUND

  Här kan du hitta bilder från bröllop och parfotograferingar. Mer om mig, artiklar på bloggen och annat gottigt.

  Privacy Settings
  We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
  Youtube
  Consent to display content from - Youtube
  Vimeo
  Consent to display content from - Vimeo
  Google Maps
  Consent to display content from - Google