Dags att boka en rolig

Familje-
fotografering

Välkommen! Är du redo? Nu kör vi!

Bara lekfullt och roligt

Hos mig är en familjefotografering mer av en familjeupplevelse. När ni bjuder in mig till en lekstund med er familj med mig innebär det äventyr, skratt och tokigheter. Jag vill fånga all kärlek och det familjekaos som är unikt för er. Det kommer därför inte att finnas något “titta in i kameran och le” utan alla blickar, skratt och uttryck är ett resultat av det vi skapar tillsammans.

En upplevelse

Då varje fotografering är unik, för att varje familj är unik, så brukar jag alltid prata ihop mig med er om ni har någon plats som betyder mycket för er. En sommarstuga? En skog ni brukar promenera i? Hemma hos er? Ta med mig! Jag vill att det ska vara så mycket ni som möjligt och spegla er på bästa möjliga sätt.

Investering för framtiden

Att fånga de där ögonblicken som är särskilda för just er familj är det som gör varje fotografering så magisk. Ögonblickens betydelse förändras för de flesta över tid. En bild som är viktig nu kommer förmodligen vara än mer viktig om 10 år eller 20 år. Inte bara för dig utan för andra i din närhet.

Om mig

Jag är Jennifer Nilsson, en fotograf som fokuserar på äkta känslor och gapskratt för att skapa minnen som varar förevigt. Jag är en Astrid Lindgren-älskare, kaffetokig och sprudlande själ som helst skrattar mig igenom livets alla dagar. Jag är en sneakers before heels kind of girl, en hemmakvällstjej och en jäkel på att skruva ihop Ikeamöbler.

Jag brinner för det äkta, kärleksfulla och att möta nya människor. På riktigt. Inget konstlat, uppställt och ordnat. Utan riktig jäkla kärlek, med morgontrötthet, kissnödighet, gråtkalas och allt vad det innebär.

Det blir kul, jag lovar!

Inget stelt och tråkigt, bara avslappnat och roligt!

Familje-
fotograf i göteborg

När ni skickat en bokningsförfrågan till mig (tjoho), som ni kan göra via formuläret längre ner på sidan, så kommer vi att prata igenom vilka platser vi ska vara på och lite annan spännande information för att göra fotograferingen så personlig som möjligt.

När er bokning är genomförd så kommer jag att förse er med riktigt gottig information och full suport via mailen kring vad ni kan ha på er, när vi ska träffas och allt det där. You know, the details.

Under själva fotograferingen så kommer ni inte behöva stå i några stela poser och titta in i kameran utan jag kommer att guida er igenom hela äventyret på ett lättsamt och roligt sätt. Jag har små knep för att få alla familjemedlemmar att fastna på bild.

Efter själva fotograferingen (inom 14 dagar) kommer ni att få ta del av alla bilderna via ett webbgalleri där ni enkelt kan dela, spara ner och njuta av era bilder om och om igen.

 • Det var verkligen en kanonkul fotografering. Du hade massa bra knep för att få oss bekväma och avslappnade framför kameran, vi kunde vara precis så fåniga och knasiga som vi faktiskt är. Och resultatet blev bättre än vi kunde ana! Även vi fastnade på bild. Vi rekommenderar dig varmt!

  / Kajsa & Niklas

 • Åh Jennifer! Vi är så glada, vilka fantastiska bilder! Du är så otroligt duktig! TACK för att du hade tid för oss och tog bilder som kommer bli minnen för livet! 

  / Familjen Axelsson 

 • Det var den roligaste och galnaste kvällen på länge. Helt magisk och helt klart en kväll att minnas för alltid. Jennifer lyckades att fånga allt som vi känner för och med varandra i bilder. Vi är så nöjda och tacksamma för att vi fick dela den här upplevelsen med varandra, och henne! TACK TACK TACK!

  / Ida & Daniel 

 • I´m speechless this is so beautiful. We had so much fun and you were amazing! Mamma mia – This is amazing, thank you so much. This is so beautiful and I’m so glad to get the chance to get to know you!

  / Diljá & Snaebjorn 

 • Alltså jag svimmar vad fint! Du är fasen helt makalös. Kan inte tacka dig nog! Vi trodde aldrig att det skulle bli en sån stund och ett sånt minne som det blev.

  / Linnea och Peter

Gos & kramar

Sånt som räknas liksom!

Familjebilder

 Jag älskar att få fånga er just så som ni är och allt det bus och mysiga som ni har. För det är ju också det som ni sedan vill se tillbaka till och minnas. Jag lovar att ni inte kommer behöva stå i några stela poser och titta in i kameran, för i vilken situation gör ni egentligen det på riktigt? Well, det gör aldrig jag och min sambo iallafall. 

Har ni frågor?

Jag har svaren!

FAQ

OMG yes! Jag älskar verkligen det här, minst lika mycket som jag älskar att käka choklad, gosa ner mig i soffan med min kärlek och läsa Harry Potter böckerna.

Hur bokar jag och vad finns det för tider?
Bokning sker allra smidigast via mitt bokningsformulär längst ner på sidan. Om ni inte föredrar röksignaler men det brukar för det mesta gå långsammare. Tillsammans kommer vi fram till en tid som passar oss alla. Jag har tillgängliga tider för fotograferingar på vardagkvällar samt vissa utvalda helger. Ni kommer att få förslag utav mig, om inget av det passar, så bokar vi helt enkelt en annan dag.

Bokningsavgift
När vi bokat in ett datum, yeah, så kommer jag att skicka en bokningsavgift till er på 1 000 kr via Billogram, en faktureringstjänst, för att bekräfta ert datum och make it all yours. 

Måste vi fylla i formuläret?
Här finns inga måsten, nästan. Give me a call om ni hellre vill det. Brevduva eller röksignaler går såklart bra, men då är svarstiden betydligt längre.

Vart utgår du ifrån?
Jag är bosatt i Älvängen, utanför Göteborg så utgår helt enkelt därifrån. Men har kontor i Göteborg så de flesta kunderna är däromkring! Men älskar landet, så bor du en bit bort så ordnar vi till något. Vi kan säkert mötas på hälften nånstans.

Vilka platser kan vi fotografera på?
Då varje fotografering är unik, för att varje par är unikt, så brukar jag alltid prata ihop mig med vad ni vill ha för typ av bilder. Vill ni ha stadsmiljö? Skogsäventyr? Hemma hos er? Let me know!

Men självklart har jag en hel del platser som jag noggrant valt ut och som jag vet fungerar vid olika årstider. Som ett litet äventyr där vi stannar och fotograferar på vägen.

Så kort och gott, vi hörs av, pratar ihop oss vad ni har för tankar och önskemål. Sen bakar vi ihop det så det passar er som allra bäst.

Vad ska vi ha på oss?
Jag vet att ni brukar titta i garderoben, ta på er 15 olika plagg för att sedan inse att ni inte har ”något att ha på er”. Eller vänta, det kanske var mig jag pratade om nu. Ops.

För att ni ska slippa undra och för att era bilder ska bli så bra som möjligt så har jag skapat en ”klädgudie” för mina fotograferingar som ni får ta del av när ni bokat. Ni kan se det mer som riktlinjer än som måsten, det är ju trots allt er fotografering. Men för att fatta mig kort, tänk naturliga färger och inte så mycket skrikiga tryck eller mönster, mest för att jag vill att fokus ska vara mest på er och inte på era kläder.

Många vill ta med sig lite olika ombyten vilket går hur bra som helst, då kan vi variera lite beroende på vilka platser vi fotar på.

Jag är inte bekväm framför kameran, gör det något?
Min kära vän, du är inte ensam. Väldigt få personer som hör av sig till mig brukar jubla och säga ”jaaa, jag älskar att stå framför kameran”. Tvärtom. Jag är inte heller sådär jättebekväm när någon tar fram en kamera, även om jag jobbar på det hela tiden. Mitt jobb är att få er att känna er avslappnade och trygga och jag lovar er att det kommer känns okej. Jag lägger mycket tid på att lära känna er, prata med er och låter er lära känna mig. Jag vill vara mer som er kompis en som ”en okänd fotograf”.

Mina fotograferingar handlar verkligen inte om att ni ska stå i stela poser och titta rakt in i kameran. Jag vill fånga er kärlek precis så tokiga, lugna eller mysiga som er familj är och jag har mängder med knep för att locka fram det ur er. Utan att det känns konstigt. Trust me, jag guidar er och ser till att ni har kul.

Vad gör vi om det regnar?
För det första, jag tokälskar att fotografera i regn. Ljuset då är magiskt och känslan i bilderna blir något alldeles extra (ni kan klicka här för att se en fotografering i ösregn). Det blir blött, såklart, så ni bör kanske inte ha några kläder som ni är extra rädda om. Vi laddar upp med handdukar i bilen, paraplyer för pauserna och jag klär in kameran i plastpåsar. Sen kör vi. Det är något speciellt just med att kasta sig ut i regnet på det viset.

Om ni absolut inte vill fota i regn, vilket är helt okej såklart, så bokar vi om er tid utan kostnad och kör fotograferingen en annan dag helt enkelt.

Efter er fotografering kommer jag att sätta mig och bearbeta och redigera era bilder i en enhetlig stil för att göra era ögonblick ännu lite finare. Jag kommer att dricka en hel hög kaffe. Lyssna på musik. Kanske kolla en disneyfilm och njuta av att få jobba med era bilder. I väntan på att ert webbgalleri ska färdigställas kanske ni kan äta lite choklad och kramas lite, det brukar få tiden att gå fortare.

Bildleverans
Ni kommer ca 14 dagar efter fotograferingen få en länk till ett privat webbgalleri med era bilder och då kan de laddas ner och användas fritt. Sen skickas er slutfaktura.

The details
Alla bilderna levereras i både högupplöst och webboptimerad kvalitet. Högupplösta bilder används för egna framkallningar och skärmupplöst/webboptimerade för användning på internet. Det skiljer väldigt mycket i kvalité så var noga med att använda rätt bild framförallt om ni ska framkalla något.

Nu kör vi!

Jag ser sååå fram emot att höra från er!
Pris

Familje- fotografering

Vi bokar en fotografering, träffas, busar och fotograferar! Jag kommer att förse er med massor av information så att ni känner er trygga, lugna och laddade inför vårt äventyr tillsammans. Se fram emot peppande mail, en liten guide med hjälp för vad ni kan ha på er och att jag alltid finns där för era frågor och funderingar. I paketet ingår 5 st bilder som ni själva väljer ur ert privata webbgalleri. Där igenom kan ni sedan köpa till fler bilder, beställa album eller tavlor att hänga på vägge

Detta ingår:
🖤 Fotograferingen, ca 90 minuter
🖤 Klädgudie (för att ni ska slippa tänka för mycket)
🖤 5 st högupplösta bilder (som ni själva väljer)
🖤 Redigering av bilderna
🖤 Privat webbgalleri (där ni också kan beställa fler bilder eller album, printar o.s.v)

3 900 kr

Bokningsförfrågan Familjefotografering

  Vilka av följande stämmer in på någon av er? (Flera kan väljas)
  Lätt till skrattKattmänniskorÄlskar att resaTräningsfreakBusigaHundmänniskorTystlåtnaSpralligaÄlskar fredagsmysKramigaSpontanaGillar tv/datorspelTycker choklad är livetLäser mycket böckerKollar gärna på kattklipp på youtubeHarry Potter loversGillar skogen och naturenTrivs vid havetÄr stadsmänniskor

  OM MIG

  Jag är Jennifer Nilsson, en par- och bröllopsfotograf som fokuserar på äkta känslor och gapskratt. Bröllopsfotograf i Göteborg, men reser överallt.

  Bröllop;bröllopsfotografering;bröllopsfotograf;bröllop Göteborg;bröllopsfotograf Ale; bröllopsfotograf kungälv;bröllopsporträtt; kärlek;bröllopsfotografering porträtt;bröllopsfotograf Göteborg;bröllopsfotograf utomhus;Fotograf Jennifer Nilsson;Jennifer Nilsson Fotograf;Fotograf Göteborg Bröllopsfotograf Jennifer Nilsson,bröllopsfotografering göteborg,bröllopsfotografering göteborg,bröllopsfotografering,fotograf bröllop,bröllopsbilder göteborg,wedding,wedding gothenburg, weddingphotograper, weddingphoto, weddingphotography,wedding,bröllopsbilder göteborg,bröllopsfoto göteborg,bröllopsfoto,bröllop göteborg,bröllopsporträtt,bröllopsbilder,foto bröllop,
  KONTAKT

  Kontakta mig via mitt kontaktformulär eller skicka ett mail, vad som är smidigast för dig. Till formuläret.

  tel. +46 722 029 870
  mail. hej@jennifernilsson.se

  GET AROUND

  Här kan du hitta bilder från bröllop och parfotograferingar. Mer om mig, artiklar på bloggen och annat gottigt.