Jennifer Nilsson

Jag älskar kärlek och gapskratt. 

Ge barnen kärlek, mer kärlek och ännu mer kärlek. Så kommer folkvettet av sig självt.

– Astrid Lindgren (Världens bästa Astrid)

Hej, det är jag som är Jennifer!

Saker jag aldrig tröttnar på är godisferraribilar, Harry Potter böckerna, havsluft och möten med nya människor. Jag är noggrann, social och har lätt till skratt. De som känner mig brukar säga att jag alltid är glad och att det är svårt att få mig att sluta prata när jag väl har börjat. Grå är min färg men jag är allt annat än grå.

Jag tokälskar att krypa ner i soffan en fredagkväll och pussa på min kärlek lika mycket som jag tokälskar att stå med kameran i näven och få vara med när två personer delar sin kärlek med varandra. När jag fotograferar blir jag som ett litet barn på julafton och jag kan göra små glädjeskutt, ja på riktigt, när jag fångar just det där ögonblicket.

  • Född och uppvuxen i Älvängen, utanför Göteborg
  • Älskar att fotografera kärlek
  • Har en katt med ett hundnamn
  • Sjunger alltid i bilen men kan aldrig lära mig en hel låttext

När mitt hjärta slår lite extra

Det finaste med det här jobbet är att få se hur andra älskar varandra och hur kärlek verkligen make the day. Och jag är inte här för att vara en främling som dyker upp med en kamera i handen och ber er le lite stelt och stå i obekväma poser. Det är så mycket mer för mig. Jag brinner för det äkta, kärleksfulla och att möta nya människor. Ni är inte bara mina kunder, många av er blir också mina vänner, hur cheezy det än må låta.

Vi skapar tillsammans, för det är lite så det funkar i relationer, ge och ta, tvåvägskommunikation (eller tre i detta fallet). Så ja, vi skapar tillsammans. Det är inte bara jag som dyker upp och tar några bilder, vi som ett team skapar ögonblick som ni kan minnas länge och väl.

När jag fotograferar är det inte det tekniskt korrekta som är i fokus, inte först och främst. Om ni däremot tycker att känslor, gapskratt och att få era bilder att verkligen visa er, for real, är det viktigaste, då har ni kommit rätt. Mitt hjärta tar liksom små extra skutt när jag får skapa magi tillsammans med människor på ett sätt som råkar vara med en kamera i handen.

Med handen på hjärtat, för mig handlar inte fotografering om att ta den där perfekta bilder när alla inställningar satt som en smäck. För mig handlar det om att fånga er kärlek för varandra, den där barfota-i-regnet-med-lite-hångelsaliv-hängandes i mungipan-känslan.

 Differences of habit and language are nothing at all if our aims are identical and our hearts are open. 

– Albus Dumbledore (Harry Potter and the Goblet of fire)

Det som verkligen betyder något för er och det som är äkta.
Inget konstlat eller tillgjort, bara äkta jäkla kärlek.
  • Totala gapskratt

  • Booty grabs

  • Det kärleksfulla

  • Det äkta

  • De dåliga skämten

  • Det spontana

Så let’s be friends!

Som i alla relationer så börjar det med att man lär känna varandra, så jag kan börja berätta lite om mig. Det här är jag och min kärlek och sambo Simon. Vi träffades på gymmet för några år sedan och man kan väl säga att vi är varandras motsatser i det mesta. Jag är gasen och han är bromsen, jag är den som planerar och han planerar nästan ingenting, jag vill skynda mig igenom mataffären för att hinna med annat och han kan spendera en evighet bland hyllorna. Ah, ni fattar. Men han är också min totala trygghet och har alltid båda fötterna på jorden. Han är brutalt ärlig i allt och jag vet alltid vart jag har honom.

Så det var del ett, nu är det er tur. Vad har ni för historia? Berätta för mig och sen kör vi!

Tycker du att vi känns som perfect match?

Kom igen, vi tar en riktig mysstund och så har ni mig där med en kamera framför fejset. Det blir kul!

Let's make some magic

 Man tar lite härifrån och lite därifrån och joxar ihop det så blir det lagom jox. 

– Astrid Lindgren

Instagram

Gallery Notice : Images have either not been selected or couldn't be found

OM MIG

Jag är Jennifer Nilsson, en par- och bröllopsfotograf som fokuserar på äkta känslor och gapskratt. Bröllopsfotograf i Göteborg, men reser överallt.

Bröllop;bröllopsfotografering;bröllopsfotograf;bröllop Göteborg;bröllopsfotograf Ale; bröllopsfotograf kungälv;bröllopsporträtt; kärlek;bröllopsfotografering porträtt;bröllopsfotograf Göteborg;bröllopsfotograf utomhus;Fotograf Jennifer Nilsson;Jennifer Nilsson Fotograf;Fotograf Göteborg Bröllopsfotograf Jennifer Nilsson,bröllopsfotografering göteborg,bröllopsfotografering göteborg,bröllopsfotografering,fotograf bröllop,bröllopsbilder göteborg,wedding,wedding gothenburg, weddingphotograper, weddingphoto, weddingphotography,wedding,bröllopsbilder göteborg,bröllopsfoto göteborg,bröllopsfoto,bröllop göteborg,bröllopsporträtt,bröllopsbilder,foto bröllop,
KONTAKT

Kontakta mig via mitt kontaktformulär eller skicka ett mail, vad som är smidigast för dig. Till formuläret.

tel. +46 722 029 870
mail. kontakt@fotografjennifernilsson.se

GET AROUND

Här kan du hitta bilder från bröllop och parfotograferingar. Mer om mig, artiklar på bloggen och annat gottigt.