Bröllopsfotograf Göteborg

Eller överallt, jag reser gärna för bröllop!

All kärlek är värd att fira

Ja, kärlek is the shit. Så enkelt är det. Om vi räknar bort första kaffekoppen på morgonen, potatismos och vin på altanen så är kärlek det jag tycker allra mest om. Kanske i omvänd ordning, okejdå. 

Det spelar ingen roll hur stort eller hur smått ert bröllop är, det är lika mycket kärlek för det. Att gifta sig är en fest och jag vill också vara med! För med mig blir det bara kul, inte stelt! Lovar! Jag kan få alla att skratta och min superkraft är att ni knappt märker att jag har kameran med mig. Det är så jag fångar era ljuvliga ögonblick, skratten och tårarna.

Om du är ute efter bilder som visar era känslor på riktigt, då har du kommit rätt. Bilder som visar känslor, gapskratt och allt där emellan. Och vad gör det om det regnar? Det är ju ert bröllop ändå! För det är just de där ögonblicken som är oplanerade och äkta som är det som räknas. Och det är det jag vill ge er! Att få ta bilder som känns, på riktigt. Och som ni kan minnas som en riktig kram i hjärtat. Och med ett leende på läpparna. Kanske med ett skratt också. Gärna för mig.

Precis vad jag vill ha!

Bröllopsbilder

Nämnde jag att jag tokälskar kärlek? Ni vet såndär riktigt nästan-kissa-ner-sig kärlek? Låt mig fånga när ni tittar på varandra och ser det finaste ni vet. Eller när era vänner grinar glädjetårar och svärfar torkar tårar med skjortärmen. När ni gapskrattar tillsammans, sådär så det nästan gör ont i magen. När jag snubblar för att jag är så inne i kameran. Då kan vi också skratta.  När mamma håller tal och när någon sjunger så vi får gåshud på hela kroppen. Ni vet, kärlek.

Se fler bilder

Kunde inte ha önskat oss en bättre fotograf till vårt bröllop än Jennifer! Varken jag eller min man är vana att stå framför en kamera och Jennifer gjorde det både lätt och roligt för oss och har magiska bilder att njuta av för resten av livet! Parfotograferingen innan bröllopet var perfekt för oss att slappna av inför kameran så på bröllopsdagen myste vi bara runt med Jennifer. Jennifer känns som den där vännen man alltid haft som gör livet lättare och roligare!

 – Sofie + Linus

Det är jag som är Jennifer

Jag är lite kär i kärlek och jag tycker att något av det vackraste som finns är gapskratt. Ni vet det där skrattet som kommer riktigt från magen? När jag får en puss på pannan av min sambo eller när jag ser två personer som älskar varandra säga det vackra ordet ja på sin bröllopsdag, då är jag som lyckligast. Eller när jag får äta potatismos och köttbullar, det står också högt upp på listan av saker som gör mig lycklig.

Kan ni tänka er 10 år framåt i tiden, eller 40 år? När ni sitter och ser tillbaka på er bröllopsdag och tänker på hur fantastisk den var? Tänk då att kunna se bilder och känna den där känslan återigen. Det är mitt mål med att fotografera ert bröllop. Plus att ni ska ha kul!

Ta mig direkt till bokningen!

Vem är jag som bröllopsfotograf?

Vad i hela friden gör en bröllopsfotograf ens? Jo jag brukar springa runt med kameran i näven och le som en tok en hel dag. Ni vet le sådär mycket att det krampar i kinderna efter en stund. Sen kanske jag skrattar en hel del, jag är rätt bra på det. Mest fotograferar jag ändå, gärna mycket och gärna kärlek.

Jag är inte ”bara er bröllopsfotograf”, jag är där för er i så mycket mer! Vad behöver du? En hel guide med tips inför bröllopet? Jajemen, det ingår i alla mina paket! Kaffe? I got ya! Någon som fixar med slöjan? I’m your girl! Lugna nerverna? Jag löser! Behöver svärmor torka tårarna? Jag har servetter! Någon som sjunger stämningsmusik? Well, not so much, men jag kan göra mitt bästa. Ni fattar!

Jag ser de där ögonblicken som ni kanske missar när ni har fullt upp att kramas och njuta. De där ögonblicken som ni kan se tillbaka på i efterhand och som ni kan minnas i all framtid. DET är vad jag gör.

Med över 80 bröllop fotade och ett pris som Europas bästa unga bröllopsfotograf 2019 samt blivit topp 3 Europas bästa unga bröllopsfotograf 2021 har jag samlat en hel del erfarenhet. Känn er fria att använda mig som bollplank bäst ni vill. Jag kan hjälpa er med tidsplanen för dagen, vilka delar ni kan spara lite pengar på, hur ni får ut så mycket av tiden med era nära och kära som möjligt, hur ni slipper stressa i onödan, klänningstips, smakråd om det mesta. Oavsett hur litet eller smått så finns jag som hjälp för att ni ska få en så stressfri och njutbar dag som möjligt. 

TACK för att du fångade varje sekund och varje känsla som vi själva inte hann med, dagen gick ju så fort. Tack för att vi fick se våra familjer, oss själva, hundar, godis och kärlek genom din kameralins. Tack för att vi fick vara helt fnissiga tillsammans en stund innan allvaret började, vad mycket roligare det var än vi hade förväntat oss. Tack vare dig, kände vi oss fullkomligt bekväma, avslappnade och glada framför kameran. Du är fantastisk på ditt jobb och din kärlek till vad du gör smittar av sig, tänk vad roligt det blir då, och så BRA det blir!

– Lina + Micke

Bohemisk Bröllopsfotografering i Göteborg

Det blir kul och avslappnat att stå framför kameran

 

Att få fram äkta känslor och skratt är min superkraft som fotograf! Mitt huvudfokus är alltid att ni ska ha roligt och känna er bekväma, alltid. För jag lovar, det är roligt att stå framför kameran när jag är med! 

Det handlar om de där stunderna emellan. Stunderna som är äkta, icke-poserade och levande. Efter en fotografering med Alma och Mirre så skrev Alma såhär fint: ”Vi satt precis och pratade om fotograferingen och kom på att ”juste vi ska få bilder också” – vi hade helt glömt av att det var en fotografering haha! Kändes mest som om vi bara fjantade runt så detta kom nästan som en överraskning! Vi är så nöjda med hela upplevelsen och bilderna!”

Jag kommer inte be er kolla in i kameran under fotograferingen, det finns inget sånt, noll, NADA! Jag kommer istället ge er små uppgifter som ni ska få göra, typ: Kramas så mysigt ni kan, gå hand i hand mot mig som knuffas lite, pussas så snabbt ni bara kan, kramas så NÄRA det går utan att pussas, rulla runt i gräset och hångla (haha kanske inte men om ni vill, KÖR, GO)

För när ni får göra sånt som är kul, spännande och mer naturligt så kommer alla de här stunderna som händer emellan fram. Jag spelar musik och vi har time of our lifes!

Precis vad jag vill ha!

Tips för ert bröllop

Här kan du läsa tips och tricks inför ert kommande bröllop!

Hur går det till?

Ja och hur går det här med att boka en bröllopsfotograf till då? Om ni vill dela ert bröllop (som kommer bli helt magiskt) med mig så kan ni skicka en förfrågan och se om jag är ledig ert datum. Ni får ett svar från mail så fort jag fått i mig lite kaffe och öppnat mailen.

Om jag är ledig ert datum (tjoho) så bokar vi in en fika, middag eller minidejt där vi träffas och lär känna varandra lite bättre. Och för att fika och mat är himla gott. Jag vill ju höra allt om ert bröllop och era tankar och önskemål. Detta brukar också vara ett toppentillfälle att få svar på era frågor. (Som varför jag alltid har minst en strumpa ut och in).

Vi kan träffas på ett fik någonstans eller så kommer jag hem till er. Om ni bor många mil bort så fungerar även skype bra, då kan vi fika ändå, fast på varsitt håll. Detta ingår i alla mina färdigbakade bröllopspaket. Om ni har andra önskemål och drömmar för ert bröllop än vad som ingår i mina paket så shoot, tell me! Jag specialbakar gärna så att det passar just ert bröllop som bäst.

Jaa, vi vill boka dig!

Tycker du att brevduva går för långsamt och röksignaler är lite knepigt? Inga problem, du kan skicka din förfrågan via mitt formulär, betydligt smidigare.
Skicka förfrågan

Parfotografering ingår

Något jag verkligen in i lille hjärteroten brinner för är det här med vardagskärlek. Ert bröllop kommer vara the cherry on top så att säga. Men jag tycker att det är minst lika viktigt att dokumentera den där vardagskärleken som ni har till varandra. Den som ni föll för, lever med och vill säga ja till i resten av era liv. 

Så därför ingår en parfotografering där ni dels får känna på hur jag jobbar för att inte behöva vara lika nervösa på er stora dag och jag får möjlighet att se er kärlek lite i förväg. Ni får känna på hur kul det är! Dessa bilder är det många som har använt i sina inbjudningskort eller på sin bröllopshemsida.

Läs mer om parfotografering här

Vad ingår i mina bröllopspaket?

1. Planeringsmöte

I alla bröllopspaket ingår (minst) ett planeringsmöte där vi träffas och går igenom alla tankar och önskemål. Vi fikar (såklart) och lär känna varandra. Jag vill höra allt om ert bröllop! Vill ni sedan ses ännu en gång när det närmar sig för att gå igenom alla detaljer så gör vi självklart det, mer fika, mer gött häng med er. Mums!

2. Parfotografering (värde 8 000 kr) 

En parfotografering där ni dels får känna på hur jag jobbar för att inte behöva vara lika nervösa på er stora dag och jag får möjlighet att se er kärlek lite i förväg. Ni får känna på hur kul det är! Dessa bilder är det många som har använt i sina inbjudningskort eller på sin bröllopshemsida. LÄS MER OM PARFOTOGRAFERING SOM INGÅR HÄR.

3. Mitt Fulla Stöd (Well of course)

För mig är det så himla stort att få dela en av era största dagar med er och jag vill vara fullt närvarande. Gå all in så att säga. Jag kommer att finnas som ett bollplank och som ert fulla stöd under hela tiden innan ert bröllop och efteråt också såklart. Svara på frågor, vara smakråd (tro mig, jag älskar sånt) och lugna era nerver. 

Bohemisk Bröllopsfotografering i Göteborg
4. Fotograferingen

I alla mina bröllopspaket så ingår det de valda antalet timmar som jag är med och förevigar er dag. Såklart! Under dessa timmar fotograferar jag för fullt och vi kanske skrattar en del (läs mycket) och det kan hända att jag gråter en skvätt i ren lycka. Så att jag fotograferar er dag helt enkelt. Let the magic begin!

Höstbröllop på Bosjökloster
5. Bröllopsguide

Jag har varit med på en himla massa bröllop och har samlat ihop mina bästa tips och tricks just för er. Ni får en fin pdf (ca 60 sidor) fylld med information, tips, plats för anteckningar och massa mer gottigt. För att göra er bröllopsplanering ännu lite roligare.

6. Resa Och Boende

Jag älskar att resa och inte minst för bröllop. Därför ingår i alla mina bröllopspaket resa och boende inom Sverige. Så bor ni långt från Göteborg, inga problem, jag kommer till er!

7. Redigering

För att era ögonblick ska få det där lilla extra, förutom er bröllopsaura, så lägger jag ner mycket tid på att bildbehandla och redigera era bilder. Det är också i den här delen av processen som jag sätter ”min prägel” på bilderna för att de ska gå i en enhetlig stil. Några bilder blir svartvita, några i färg. Vad jag tycker passar allra bäst för att framhäva känslan helt enkelt.

8. Bilder via privat webbgalleri

I varje paket ingår ca 70-100 st bilder per fotograferad timme. (7 timmar foto blir alltså ca 600 bilder) Dessa levereras till er efter bröllopet via ett webbgalleri i både högupplöst format och webboptimerade (yeah tekniskt ord, men tänk mindre filer som fungerar bättre på nätet). Från galleriet kan ni smidigt ladda ner era bilder och spara dem på lämpliga ställen (inte under mattan) eller dela med era nära och kära.

9. Kvällsporträtt

Ljuset precis innan solen går ner och strax efter är något alldeles extra, vare sig solen är så tydlig eller inte. Att ta en kvarts paus i middagen och få gå iväg en liten stund och tokmysa, bara ni två, och jag då som ett evigt tredje hjul och ta lite kvällsporträtt brukar vara en av de mest uppskattade delarna av dagen. (ingår om solen går ned timmarna jag är med er)

MEN HALLÅ… BILDERNA?!? Sjukaste vi sett (på ett bra sätt alltså) Wow wow wow wow dem är heeeeelt fantastiska Vi har inga ord kvar efter att ha sett alla bilder… Den varma, lyckliga och tacksamma känslan från dagen infann sig direkt när vi fick se alltihop igen. Att verkligen lägga pengar på en bra fotograf är något som vi från början insåg var viktigt för oss, men inte SÅ HÄR viktigt. Du har hjälpt oss att skapa minnen för resten av våra liv, våra barns och barnbarns liv. VI kan inte tacka dig nog för det. Det var en stor ära för oss att du ville vara med och fånga vår kärlek på bild. Tack för allt, DU ÄR BÄST!

–Ellinor & André Färg

Tolv Timmar

12 TIMMAR FOTOGRAFERING
Under tolv sammanhängande timmar följer jag med er på er bröllopsdag. Ett heldagspaket för att ingenting ska missas. Från det att brudklänningen tas på tills dess att ni står och dansar med nära och kära på dansgolvet så finns jag där med kameran i handen. Skratten, glädjetårarna och kramarna. När ni säger det vackra ordet ja. När era släktingar och vänner håller känslosamma tal. När ni kysser varandra för första gången som gifta. Alla de där stunderna som ni kanske inte ser mitt i allt annat, de stunderna ser jag.

KVÄLLSPORTRÄTT
Ljuset precis innan solen går ner och strax efter är något alldeles extra, vare sig solen är så tydlig eller inte. Att ta en kvarts paus i middagen och få gå iväg en liten stund och tokmysa, bara ni två, och jag då som ett evigt tredje hjul och ta lite kvällsporträtt brukar vara en av de mest uppskattade delarna av dagen.

PLANERINGSSMÖTE
I alla bröllopspaket ingår ett planeringsmöte där vi träffas och går igenom alla tankar och önskemål. Är det något speciellt jag behöver veta? Ska ni åka helikopter? Ska ni ha ett hemligt bröllop i trädgården hemma? Let me know! Det är också ett tillfälle för oss att lära känna varandra lite bättre. Jag vill höra allt om ert bröllop!

PROVFOTOGRAFERING
Vid ett tillfälle som vi bestämmer tillsammans gör vi en mindre fotografering, om ni vill. En liten minidejt för er två att njuta av varandra mitt i bröllopsplaneringen.

FULL SERVICE (såklart)
För mig är det så himla stort att få dela en av era största dagar med er och jag vill vara fullt närvarande. Gå all in så att säga. Jag kommer att finnas som ett bollplank och som ert fulla stöd under hela tiden innan ert bröllop och efteråt också såklart. Svara på frågor, vara smakråd (tro mig, jag älskar sånt) och lugna era nerver.

SAMTLIGA BILDER
Ni får samtliga utvalda bilder från dagen som jag väljer ut åt er. Jag lovar att ni kommer att få det bästa av det bästa. Bilder är högupplösta och redigerade bildfiler  som levereras till er via ett webbgalleri.

RESA OCH BOENDE 
Jag älskar att resa och inte minst för bröllop. Därför ingår resa och boende inom Sverige. Så bor ni långt från Göteborg, inga problem, jag kommer ändå. I mina röda gummistövlar och resväska.

39 000 kr

Nio Timmar

9 TIMMAR FOTOGRAFERING
Under nio sammanhängande timmar följer jag med er på er bröllopsdag. Ni väljer själva vilka delar av dagen ni vill att jag följer med på. Kanske från förberedelsernas pirriga förväntan till större delar av middagen. Oavsett vilka delar av dagen jag är med på så kommer ni att få ovärdeliga stunder fångade på bild från en av de bästa dagarna i ert liv.

PLANERINGSSMÖTE
I alla bröllopspaket ingår ett planeringsmöte där vi träffas och går igenom alla tankar och önskemål. Är det något speciellt jag behöver veta? Ska ni åka helikopter? Ska ni ha ett hemligt bröllop i trädgården hemma? Let me know! Det är också ett tillfälle för oss att lära känna varandra lite bättre. Jag vill höra allt om ert bröllop!

PROVFOTOGRAFERING
Vid ett tillfälle som vi bestämmer tillsammans gör vi en mindre fotografering, om ni vill. En liten minidejt för er två att njuta av varandra mitt i bröllopsplaneringen.

FULL SERVICE (såklart)
För mig är det så himla stort att få dela en av era största dagar med er och jag vill vara fullt närvarande. Gå all in så att säga. Jag kommer att finnas som ett bollplank och som ert fulla stöd under hela tiden innan ert bröllop och efteråt också såklart. Svara på frågor, vara smakråd (tro mig, jag älskar sånt) och lugna era nerver.

SAMTLIGA BILDER
Ni får samtliga utvalda bilder från dagen som jag väljer ut åt er. Jag lovar att ni kommer att få det bästa av det bästa. Bilder är högupplösta och redigerade bildfiler  som levereras till er via ett webbgalleri.

RESA OCH BOENDE 
Jag älskar att resa och inte minst för bröllop. Därför ingår resa och boende inom Sverige. Så bor ni långt från Göteborg, inga problem, jag kommer ändå. I mina röda gummistövlar och resväska, ready for work.

33 000 kr

Sex Timmar

6 TIMMAR FOTOGRAFERING
Under sex sammanhängande timmar följer jag med er på er bröllopsdag. Ni väljer själva vilka delar av dagen ni vill att jag följer med på. Kanske från det att brudklänningen tas på i nervös förväntan till ert mingel innan festen. Oavsett vilka delar av dagen jag är med på så kommer ni att få ovärdeliga stunder fångade på bild från en av de bästa dagarna i ert liv.

BRÖLLOPSMÖTE
I alla bröllopspaket ingår ett planeringsmöte där vi träffas och går igenom alla tankar och önskemål. Är det något speciellt jag behöver veta? Ska ni åka helikopter? Ska ni ha ett hemligt bröllop i trädgården hemma? Let me know! Det är också ett tillfälle för oss att lära känna varandra lite bättre. Jag vill höra allt om ert bröllop!

PROVFOTOGRAFERING
Vid ett tillfälle som vi bestämmer tillsammans gör vi en mindre fotografering, om ni vill. En liten minidejt för er två att njuta av varandra mitt i bröllopsplaneringen.

FULL SERVICE (såklart)
För mig är det så himla stort att få dela en av era största dagar med er och jag vill vara fullt närvarande. Gå all in så att säga. Jag kommer att finnas som ett bollplank och som ert fulla stöd under hela tiden innan ert bröllop och efteråt också såklart. Svara på frågor, vara smakråd (tro mig, jag älskar sånt) och lugna era nerver.

400 BILDER
Ni får 400 stycken högupplösta och redigerade bildfiler levererade till er via ett webbgalleri.

26 000 kr

Vad kostar det?

Yes yes I get it! Vad kostar kalaset då? Alla par är unika och därför är också alla bröllop det, vilket gör att alla paket anpassas efter hur många timmar ni vill få dokumenterat av er bröllopsdag. Men man kan säga att boka mig som bröllopsfotograf kostar från 29 000 kr och uppåt beroende på antal timmar ni vill att jag är med också allt det där. Så ta en sipp på vinet eller whatever och släng iväg er förfrågan i formuläret nedan och jag kommer att ge er allllll the details! Så att vi kan göra just er dag så speciell som möjligt! 

Ready To Make Some Magic?

Bokningsförfrågan bröllop


  Vi tycker att vi är paret som: (flera kan väljas)
  Har lätt till skrattÄlskar katterTrivs med att resaÄlskar att tränaÄr ganska romantiska faktisktSom tycker hundar är livetÄr lite tystlåtna av ossÄr spralligaÄlskar vinÄr totalt nykäraBrukar vara väldigt spontanaTycker om att ha kontrollÄr lugna själarFaktiskt är väldigt roligaÄr socialaTycker om choklad löjligt mycket

  Om vi skulle beskriva tanken om vårt bröllop skulle vi säga att det blir: (Flera kan väljas)
  VackertAvslappnatRoligtVärldens festFamiljärtLitet och intimtBohemisktLantligtKlassisktMysigtStort och häftigtRomantisktParty party partyKärleksfulltCooltKänslan är viktigastLyxigt

  Ladda upp en bild som beskriver er eller ert bröllop. Kan vara en bild på er, månen, era husdjur, favoritställe, inspirationsbild till bröllop eller vad ni själva vill visa som får mig att se mer vilka ni är som personer.


  OM MIG

  Jag är Jennifer Nilsson, en par- och bröllopsfotograf som fokuserar på äkta känslor och gapskratt. Bröllopsfotograf i Göteborg, men reser överallt.

  Bröllop;bröllopsfotografering;bröllopsfotograf;bröllop Göteborg;bröllopsfotograf Ale; bröllopsfotograf kungälv;bröllopsporträtt; kärlek;bröllopsfotografering porträtt;bröllopsfotograf Göteborg;bröllopsfotograf utomhus;Fotograf Jennifer Nilsson;Jennifer Nilsson Fotograf;Fotograf Göteborg Bröllopsfotograf Jennifer Nilsson,bröllopsfotografering göteborg,bröllopsfotografering göteborg,bröllopsfotografering,fotograf bröllop,bröllopsbilder göteborg,wedding,wedding gothenburg, weddingphotograper, weddingphoto, weddingphotography,wedding,bröllopsbilder göteborg,bröllopsfoto göteborg,bröllopsfoto,bröllop göteborg,bröllopsporträtt,bröllopsbilder,foto bröllop,
  KONTAKT

  Kontakta mig via mitt kontaktformulär eller skicka ett mail, vad som är smidigast för dig. Till formuläret.

  tel. +46 722 029 870
  mail. hej@jennifernilsson.se

  GET AROUND

  Här kan du hitta bilder från bröllop och parfotograferingar. Mer om mig, artiklar på bloggen och annat gottigt.

  Privacy Settings
  We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
  Youtube
  Consent to display content from - Youtube
  Vimeo
  Consent to display content from - Vimeo
  Google Maps
  Consent to display content from - Google