Dags att boka en rolig

Parfotografering

Välkommen till den bästa dejten ever

En parfotografering är en dejt och en upplevelse med din partner och så fotar vi under tiden. Det är en fotografering som du kan göra när som helst och vart som helst. Firar ni förlovning, årsdag, födelsedag eller bara vill fira er vardagskärlek? Då är det här den perfekta dejten. Vi ses, fotar er på ett roligt och avslappnat sätt och ni får med er bilder att minnas forever. Precis så kära som ni är! 
OMG YES jag vill boka

Hur går det till?

Skicka förfrågan

Börja med att skicka en förfrågan via mitt formulär längst ner på sidan, så kommer jag svara med förslag på datum, MASSOR av info och pepp.

Massa info och pepp

Vi bokar en fotografering och ni får sedan tillgång till min klädguide och min ”non posing, posing guide”. För att hjälpa er välja kläder och känna er bekväma framför kameran.

Fotografering

OMG äntligen! Vi ses, fotograferar och ni har the time of your lifes. Vi sätter på er favoritspellista och ni får kramas, skratta och ha hur kul som helst.

Ni får era bilder

Ni kommer få se hur fina ni är, lovar!! <3 Ni får era bilder via ett privat webbgalleri där ni smidigt kan ladda ner och spara era bilder. Eller beställa tavlor och liknande. 

Let's do this!

Hur många bilder har du på dig och din partner?

Jag tycker också att något av det största i livet är kärlek, hur cheesy det än må låta så tycker jag verkligen det. Och jag tycker också att det är så synd att vi inte sparar den kärleken som minnen i form av bilder oftare. Visst, ni har garanterat en hög med selfies hemma och ni har alldeles säkert några bilder från semestern med svettfläckar under armarna och nån okänd turist har fotat er underifrån vid någon sevärdhet i strålande solsken. För ni är ju faktiskt en familj nu också, bara ni två, och hur många riktiga familjebilder har ni? Det är dags att lösa det!

Kanske har ni varit tillsammans i några månader eller kanske ni har varit gifta i flera år? Oavsett så är det värt att fira! Att få bara vara ni två tillsammans på ett litet äventyr där ni faktiskt får se varandra i ögonen och känna att ni är lyckligast i hela världen. Som ni dessutom får sparat i bilder! Är ni redo? Nu kör vi!

Yes girl, det här vill jag göra
 • ”Först och främst, tusen tack för en jättehärlig dag och en väldigt rolig och helt ny upplevelse! Det slog oss verkligen hur enormt proffsig du är i ditt arbete, i allt från att fixa grejer, locations och hitta rätt vinklar och ljus, men kanske mest av allt i hur du fick oss att glömma kameran och dela mysiga stunder med varandra och att kära ned oss ännu mer! Vi fick dela en kärleksfull dag tillsammans med det bästa tredje hjulet! Bäst av allt måste ändå vara resultatet. Att ha bilder från vår dag när vi skuttar omkring och tramsar, där vi får se vår kärlek om och om igen. Vem vill inte bli påmind om kemin man delar? Tack och lov behöver man inte invänta sin bröllopsdag för att kunna pryda väggarna med kärleksfulla bilder. Man bokar bara en tid med bästa fotografen och gråter lite när man ser hur jäkla bra de blev!”

  / Frida & Simon

Vad kan vi göra?

Vill du ha det enkla svaret? WHATEVER YOU WANT! Typ vad som helst som är NI eller som ni tycker verkar roligt!! Jag vill att du ska fundera på, HUR vill du minnas den här tiden just nu med din partner? När du ser tillbaka på bilderna eller visar dina barn eller barnbarn? Hur vill du känna då? 

Är ni mys-people? Let’s do a mysfotografering. Är ni äverntyrare? Ta med mig på ert nästa adventure! Vill ni ut i skog och mark? Jag drar på mig vandringskängorna så kör vi. Vill ni fika på 17 caféer i Göteborg? Jag kommer! Vill ni ut till sommarstugan eller favoritön? You got it!  Här är några exempel på vad vi kan göra:

– Åka på roadtrip
– Besöka ett nöjesfält
– Gå och fika på ert favoritcafé
– Åka till havet
– Ha picknick på valfritt ställe
– Käka glass
– Skogspromenad
– Ta en båttur
– Gå ut i skogen och grilla och promenera
– Höghöjdsklättra
– Åka och bada
– Åka till en fin äng och fota där
– Besöka en strand och springa barfota i vattnet
– Ha pizzapicknick
– Åka till en sommarstuga
– Gå på festival
– Ha ost och vinkväll på en balkong/altan
– Åka motorcykel (eller åtminstone ha med dem)
– Paddla kajak eller kanot
– Åka till en lekplats och släppa fram barnasinnet
– Åka på roadtrip (again för här är det bara fantasin som sätter stopp)
– Ha chokladprovning
– OCH SÅ VIDARE

Det blir kul, jag lovar!

Inget stelt och tråkigt, bara avslappnat och roligt!
SÅ KUL! Jag vill boka!
Inga stela poser

Okej så jag lovar, ni kommer inte behöva stå och titta in i kameran och le lite stelt. Inget sånt! Mitt sätt att jobba bygger på äkta känslor och naturliga ögonblick. Jag kommer såklart att guidea er igenom allt så ni behöver inte oroa er för att ni inte vet hur ni ska stå eller hur ni ska göra, jag hjälper er. Och ser till att ni har the time of your lifes. 

En upplevelse

En parfotografering är ungefär världens bästa dejt. Det är en stund tillsammans där ni får vara precis så tokiga, kära och ljuvliga som ni är. Jag vill att det ska vara som en sjukt kul dejt där vi stannar och fotograferar på vägen. Plats kan vi välja tillsammans eller om ni har något ställe som betyder extra mycket för er? Ta med mig!

Skapa minnen

Jag vill att ni ska kunna se tillbaka på era foton om flera år och inte bara minnas hur kul ni hade när ni tog dem utan att ni också ska kunna känna precis som ni kände för varandra där och då. Hur mycket kärlek ni har för varandra. Minnen.

OMG YES jag vill boka
 • Det var den roligaste och galnaste kvällen på länge. Helt magisk och helt klart en kväll att minnas för alltid. Jennifer lyckades att fånga allt som vi känner för och med varandra i bilder. Vi är så nöjda och tacksamma för att vi fick dela den här upplevelsen med varandra, och henne! TACK TACK TACK!

  / Ida & Daniel 

 • Det var verkligen en kanonkul fotografering. Du hade massa bra knep för att få oss bekväma och avslappnade framför kameran, vi kunde vara precis så fåniga och knasiga som vi faktiskt är. Och resultatet blev bättre än vi kunde ana! Även vi fastnade på bild. Vi rekommenderar dig varmt!

  / Kajsa & Niklas

 • I´m speechless this is so beautiful. We had so much fun and you were amazing! Mamma mia – This is amazing, thank you so much. This is so beautiful and I’m so glad to get the chance to get to know you!

  / Diljá & Snaebjorn 

 • Alltså jag svimmar vad fint! Du är fasen helt makalös. Kan inte tacka dig nog! Vi trodde aldrig att det skulle bli en sån stund och ett sånt minne som det blev.

  / Linnea och Peter

Love stories

 Jag älskar att få fånga er just så som ni är och så som ni känner för varandra just där och då. För det är ju också det som ni sedan vill se tillbaka till och minnas. Jag lovar att ni inte kommer behöva stå i några stela poser och titta in i kameran, för i vilken situation gör ni egentligen det på riktigt? Well, det gör aldrig jag och min sambo iallafall. Jag ger er all the feels och allt gapskratt som ni kan tänka er. Klicka på någon av bilderna för att se deras kärlekshistorier.

This is your crazy but loving third wheel!

Aká er fotograf! Jag är Jennifer, som alltid fokuserar på äkta känslor och gapskratt för de par som inte kan få nog av varandra. Jag är en Astrid Lindgren-älskare, kaffetokig och sprudlande själ som helst skrattar mig igenom livets alla dagar. Jag är en sneakers before heels kind of girl, en hemmakvällstjej och en jäkel på att skruva ihop Ikeamöbler.

Mitt mål med en sån här fotografering är att ni ska gå därifrån och känna er nästan nykära och att ni är lite fnittriga i magen. Att ni ska få känna att det var sjukt freaking rolig upplevelse och att ni ska ha en hel hög med bilder som visar hur just ni känner för varandra. Som ni kan titta på med världens leende på läpparna.För jag lovar, det måste inte vara tråkigt eller stelt att anlita en fotograf. Och jag kommer göra mitt allra bästa för att ni ska ha en pretty damn good time.

You got questions?

I got all the answers!

FAQ

OMG yes! Jag älskar verkligen det här, minst lika mycket som jag älskar att käka choklad, gosa ner mig i soffan med min kärlek och läsa Harry Potter böckerna.

Hur bokar jag och vad finns det för tider?
Bokning sker allra smidigast via mitt bokningsformulär längst ner på sidan. Om ni inte föredrar röksignaler men det brukar för det mesta gå långsammare. Tillsammans kommer vi fram till en tid som passar oss alla. Jag har tillgängliga tider för fotograferingar på vardagkvällar samt vissa utvalda helger. Ni kommer att få förslag utav mig, om inget av det passar, så bokar vi helt enkelt en annan dag.

Bokningsavgift
När vi bokat in ett datum, yeah, så kommer jag att skicka en bokningsavgift till er på 1 000 kr via Billogram, en faktureringstjänst, för att bekräfta ert datum och make it all yours. 

Måste vi fylla i formuläret?
Här finns inga måsten, nästan. Give me a call om ni hellre vill det. Brevduva eller röksignaler går såklart bra, men då är svarstiden betydligt längre.

Vart utgår du ifrån?
Jag är bosatt i Älvängen, utanför Göteborg så utgår helt enkelt därifrån. Men fotar över hela västkusten så let me know vart du vill ses, så löser vi det!

Vilka platser kan vi fotografera på?
Då varje fotografering är unik, för att varje par är unikt, så brukar jag alltid prata ihop mig med vad ni vill ha för typ av bilder. Vill ni ha stadsmiljö? Skogsäventyr? En minivandring upp för en kulle? Lisebergsäventyr? Det är lite upp till er.

Men självklart har jag en hel del platser som jag noggrant valt ut och som jag vet fungerar vid olika årstider. Ofta brukar vi åka en liten roadtrip i min bil för att ta oss till olika miljöer under samma fotografering. Som ett litet äventyr där vi stannar och fotograferar på vägen.

Så kort och gott, vi hörs av, pratar ihop oss vad ni har för tankar och önskemål. Sen bakar vi ihop det så det passar er som allra bäst.

Vad ska vi ha på oss?
Jag vet att ni brukar titta i garderoben, ta på er 15 olika plagg för att sedan inse att ni inte har ”något att ha på er”. Eller vänta, det kanske var mig jag pratade om nu. Ops.

För att ni ska slippa undra och för att era bilder ska bli så bra som möjligt så har jag skapat en ”klädgudie” för mina parfotograferingar som ni får ta del av när ni bokat. Ni kan se det mer som riktlinjer än som måsten, det är ju trots allt er fotografering. Men för att fatta mig kort, tänk naturliga färger och inte så mycket skrikiga tryck eller mönster, mest för att jag vill att fokus ska vara mest på er och inte på era kläder.

Många av mina par brukar ta med sig olika ombyten vilket går hur bra som helst, då kan vi variera lite beroende på vilka platser vi fotar på.

Jag är inte bekväm framför kameran, gör det något?
Min kära vän, du är inte ensam. Väldigt få personer som hör av sig till mig brukar jubla och säga ”jaaa, jag älskar att stå framför kameran”. Tvärtom. Jag är inte heller sådär jättebekväm när någon tar fram en kamera, även om jag jobbar på det hela tiden. Mitt jobb är att få er att känna er avslappnade och trygga och jag lovar er att det kommer känns okej. Jag lägger mycket tid på att lära känna er, prata med er och låter er lära känna mig. Jag vill vara mer som er kompis en som ”en okänd fotograf”.

Mina fotograferingar handlar verkligen inte om att ni ska stå i stela poser och titta rakt in i kameran. Jag vill fånga er kärlek precis så tokiga, lugna eller kära som ni är och jag har mängder med knep för att locka fram det ur er. Utan att det känns konstigt. Trust me, jag guidar er och ser till att ni har kul.

Vad gör vi om det regnar?
För det första, jag tokälskar att fotografera i regn. Ljuset då är magiskt och känslan i bilderna blir något alldeles extra (ni kan klicka här för att se en fotografering i ösregn). Det blir blött, såklart, så ni bör kanske inte ha några kläder som ni är extra rädda om. Vi laddar upp med handdukar i bilen, paraplyer för pauserna och jag klär in kameran i plastpåsar. Sen kör vi. Det är något speciellt just med att kasta sig ut i regnet på det viset.

Om ni absolut inte vill fota i regn, vilket är helt okej såklart, så bokar vi om er tid utan kostnad och kör fotograferingen en annan dag helt enkelt.

Efter er fotografering kommer jag att sätta mig och bearbeta och redigera era bilder i en enhetlig stil för att göra era ögonblick ännu lite finare. Jag kommer att dricka en hel hög kaffe. Lyssna på musik. Kanske kolla en disneyfilm och njuta av att få jobba med era bilder. I väntan på att ert webbgalleri ska färdigställas kanske ni kan äta lite choklad och pussas lite, det brukar få tiden att gå fortare.

Bildleverans
Ni kommer inom 3 veckor efter fotograferingen få en länk till ett privat webbgalleri med era bilder där ni sedan gör ert val av bilder. Sen skickas er slutfaktura.

The details
Alla bilderna levereras i både högupplöst och webboptimerad kvalitet. Högupplösta bilder används för egna framkallningar och skärmupplöst/webboptimerade för användning på internet. Det skiljer väldigt mycket i kvalité så var noga med att använda rätt bild framförallt om ni ska framkalla något.

Let’s go!

Jag ser sååå fram emot att höra från dig!
Pris

Parfotografering

Se fram emot peppande mail, en guide med hjälp för vad ni kan ha på er, min ”Non posing, posing guide” och att jag alltid finns där för era frågor och funderingar. I paketet ingår samtliga bilder och de levereras via ett privat onlinegalleri. Där igenom kan ni sedan beställa album eller tavlor att hänga på väggen.

Detta ingår:
🖤 Fotograferingen, ca 1-2 timmar
🖤 Klädgudie (för att ni ska slippa tänka för mycket)
🖤 Samtliga bilder digitalt (ca 50 st)
🖤
Presentkort på 500 kr i webbshopen för fysiska produkter (tavlor, album o.s.v)
🖤 Redigering av bilderna
🖤 Min ”Non posing, posing guide” (för att hjälpa er känna er bekväma framför kameran)
🖤 Privat webbgalleri (där ni också kan beställa album, tavlor o.s.v)
🖤
Resa inom göteborgsregionen (annars 45 kr/mil eller biljettpris)

7 900 kr

Bokningsförfrågan Parfotografering

  Vilka av följande stämmer in på någon av er? (Flera kan väljas)
  Lätt till skrattKattmänniskaÄlskar att resaTräningsfreakRomantiskHundmänniskaTystlåtenSpralligÄlskar vinNykärSpontanGillar tv/datorspelEntreprenörLäser mycket böckerKollar gärna på kattklipp på youtubeHarry Potter loverGillar skogen och naturenTrivs vid havetÄr en stadsmänniska


  OM MIG

  Jag är Jennifer Nilsson, en par- och bröllopsfotograf som fokuserar på äkta känslor och gapskratt. Bröllopsfotograf i Göteborg, men reser överallt.

  Bröllop;bröllopsfotografering;bröllopsfotograf;bröllop Göteborg;bröllopsfotograf Ale; bröllopsfotograf kungälv;bröllopsporträtt; kärlek;bröllopsfotografering porträtt;bröllopsfotograf Göteborg;bröllopsfotograf utomhus;Fotograf Jennifer Nilsson;Jennifer Nilsson Fotograf;Fotograf Göteborg Bröllopsfotograf Jennifer Nilsson,bröllopsfotografering göteborg,bröllopsfotografering göteborg,bröllopsfotografering,fotograf bröllop,bröllopsbilder göteborg,wedding,wedding gothenburg, weddingphotograper, weddingphoto, weddingphotography,wedding,bröllopsbilder göteborg,bröllopsfoto göteborg,bröllopsfoto,bröllop göteborg,bröllopsporträtt,bröllopsbilder,foto bröllop,
  KONTAKT

  Kontakta mig via mitt kontaktformulär eller skicka ett mail, vad som är smidigast för dig. Till formuläret.

  tel. +46 722 029 870
  mail. hej@jennifernilsson.se

  GET AROUND

  Här kan du hitta bilder från bröllop och parfotograferingar. Mer om mig, artiklar på bloggen och annat gottigt.

  Privacy Settings
  We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
  Youtube
  Consent to display content from - Youtube
  Vimeo
  Consent to display content from - Vimeo
  Google Maps
  Consent to display content from - Google