Par på sommaräng

Åh du ljuva sommartid. Med barfotafötter och nybadat hår. Du ljuva sommartid med dimma och värme. Med smekande briser och kluckande skratt mitt i natten. Du ljuva sommartid med livsglädje och allt det vackra. Med sideslena blomstrande ängar och pastellhimlar. Med doften av sommarregn och jordgubbar. Du ljuva sommartid med ömma kyssar och kärleksfulla blickar. Med myggbett och solbrända ben. Det är så jag vill minnas sommaren 2020. Att mitt bland allt som händer i världen, så står vår ljuva sommartid kvar.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Tack Hannah och Jeppa för att ni hjälpte mig få tillbaka barnasinnet för en stund och ta del av sommaren på riktigt

Är du sugen på ett äventyr?

Shit vad kul! Jag längtar efter att få höra från dig, skicka ett mail, fyll i formuläret eller skicka röksignaler. Så hörs vi så fort jag fått i mig en kopp kaffe!

Let's do this thing!
OM MIG

Jag är Jennifer Nilsson, en par- och bröllopsfotograf som fokuserar på äkta känslor och gapskratt. Bröllopsfotograf i Göteborg, men reser överallt.

Bröllop;bröllopsfotografering;bröllopsfotograf;bröllop Göteborg;bröllopsfotograf Ale; bröllopsfotograf kungälv;bröllopsporträtt; kärlek;bröllopsfotografering porträtt;bröllopsfotograf Göteborg;bröllopsfotograf utomhus;Fotograf Jennifer Nilsson;Jennifer Nilsson Fotograf;Fotograf Göteborg Bröllopsfotograf Jennifer Nilsson,bröllopsfotografering göteborg,bröllopsfotografering göteborg,bröllopsfotografering,fotograf bröllop,bröllopsbilder göteborg,wedding,wedding gothenburg, weddingphotograper, weddingphoto, weddingphotography,wedding,bröllopsbilder göteborg,bröllopsfoto göteborg,bröllopsfoto,bröllop göteborg,bröllopsporträtt,bröllopsbilder,foto bröllop,
KONTAKT

Kontakta mig via mitt kontaktformulär eller skicka ett mail, vad som är smidigast för dig. Till formuläret.

tel. +46 722 029 870
mail. hej@jennifernilsson.se

GET AROUND

Här kan du hitta bilder från bröllop och parfotograferingar. Mer om mig, artiklar på bloggen och annat gottigt.