Parfotografering i skogen

Kajsa och Niklas

En disneykärlek, fast på riktigt

Kan vi snabbt komma överens om att det är svårt att hitta två människor som är så ödmjuka och genomsnälla som Kajsa och Niklas? Är vi överens? Bra. Då kan vi gå vidare. Det är någonting med att stå mitt ute i skogen och att be två personer som älskar varandra att kittla varandra. Det händer liksom alltid någonting. Antingen så är det någon som gärna flyr åt andra hållet eller så är det någon som tokvägrar erkänna att den är kittlig. Och oavsett så resulterar det alltid i gapskratt. Även den här gången.

När vi planerade in den här fotograferingen så frågade jag dem 1. Vad gillar ni för godis? och 2. Vad gillar ni för musik. Deras svar var allt surt godis, allra helst blått och musiken fick gärna vara Disney. Så för en som jag som inte äter surt godis (yes, världsmes jag vet) så blev det ett äventyr i sig att åka till affären och plocka endast sura godisar, framförallt blå. Disneymusiken var däremot mindre nytt, det var bara att sätta på en av mina mest spelade spellistor. Sagt och gjort. Där har vi receptet till en fotografering som gjorde succe.

Så ett äventyr i skogen där alla snubblade minst en gång, inklusive mig, med disneymusik, några rökbomber och en crazy solnedgång. There you go!

Kajsa och Niklas får det där barnasinnet som vi alla har inom oss att komma fram. Disneyälskare, godisråttor och träningsfreak. Och helt enkelt helt tokiga i varandra. Där har vi dem. Tack för att jag fick fånga er kärlek på bild.

Vill du ha lite extra stämning? Tryck på play.


Jag vill se fler bilder!

Ja visst är det svårt att få nog av kärleksbilder, jag håller med. Här kan du hitta ännu fler kärlekshistorier och gosiga bilder. Klicka vidare och bli lycklig.

Se fler bilder