Parfotografering i Stockholm

En höstdag tillsammans med Jenny och Kim

En kärlekshistoria i Småland

Hur ger man en kärleksförklaring till två personer som liksom är kärlek i hög person? Ja det vettitusan, men jag ska försöka. Här är min kärleksförklaring till Ellen och Marcus och deras bröllopsdag.

När jag träffade Ellen och Marcus första gången så hade de bakat scones och fixat te. Ja vi pratar om riktigt hembakta asgoda scones och redan där hade de fångat mitt hjärta, ni vet väl att vägen till hjärtat går genom magen? Ja jag menar väl det! De kramades också, det var också en win win. Vi pratade högt och lågt om alla idéer de hade för sitt bröllop och vad mysigt vi hade det Lyckan när de sa att de ville boka mig var amazing!

Vill du ha lite extra stämning? Tryck på play.

Hur får vi mer info?

Er önskan är min lag, klicka vidare så hittar ni mer information om parfotograferingar. Nästan som anden i lampan, fast bättre.

Mer info
OM MIG

Jag är Jennifer Nilsson, en par- och bröllopsfotograf som fokuserar på äkta känslor och gapskratt. Bröllopsfotograf i Göteborg, men reser överallt.

Bröllop;bröllopsfotografering;bröllopsfotograf;bröllop Göteborg;bröllopsfotograf Ale; bröllopsfotograf kungälv;bröllopsporträtt; kärlek;bröllopsfotografering porträtt;bröllopsfotograf Göteborg;bröllopsfotograf utomhus;Fotograf Jennifer Nilsson;Jennifer Nilsson Fotograf;Fotograf Göteborg Bröllopsfotograf Jennifer Nilsson,bröllopsfotografering göteborg,bröllopsfotografering göteborg,bröllopsfotografering,fotograf bröllop,bröllopsbilder göteborg,wedding,wedding gothenburg, weddingphotograper, weddingphoto, weddingphotography,wedding,bröllopsbilder göteborg,bröllopsfoto göteborg,bröllopsfoto,bröllop göteborg,bröllopsporträtt,bröllopsbilder,foto bröllop,
KONTAKT

Kontakta mig via mitt kontaktformulär eller skicka ett mail, vad som är smidigast för dig. Till formuläret.

tel. +46 722 029 870
mail. kontakt@fotografjennifernilsson.se

GET AROUND

Här kan du hitta bilder från bröllop och parfotograferingar. Mer om mig, artiklar på bloggen och annat gottigt.