Parfotografering i Stockholm

En höstdag tillsammans med Jenny och Kim

parfotografering stockholm

Alla årstider har sin charm men det är något alldeles särskilt med hösten. Säger jag nu mitt i vintern. Men det är ju inte riktigt vinter här i Göteborg, tyvärr. För en riktig vargavinter med bitande kyla och glittrande frost hade inte varit helt dumt. Men iallafall, hösten. Jag tror det är färgerna som är grejer, jag menar, titta bara!

Vill du ha lite extra stämning? Tryck på play.

Hur får vi mer info?

Er önskan är min lag, klicka vidare så hittar ni mer information om parfotograferingar. Nästan som anden i lampan, fast bättre.

Mer info
OM MIG

Jag är Jennifer Nilsson, en par- och bröllopsfotograf som fokuserar på äkta känslor och gapskratt. Bröllopsfotograf i Göteborg, men reser överallt.

Bröllop;bröllopsfotografering;bröllopsfotograf;bröllop Göteborg;bröllopsfotograf Ale; bröllopsfotograf kungälv;bröllopsporträtt; kärlek;bröllopsfotografering porträtt;bröllopsfotograf Göteborg;bröllopsfotograf utomhus;Fotograf Jennifer Nilsson;Jennifer Nilsson Fotograf;Fotograf Göteborg Bröllopsfotograf Jennifer Nilsson,bröllopsfotografering göteborg,bröllopsfotografering göteborg,bröllopsfotografering,fotograf bröllop,bröllopsbilder göteborg,wedding,wedding gothenburg, weddingphotograper, weddingphoto, weddingphotography,wedding,bröllopsbilder göteborg,bröllopsfoto göteborg,bröllopsfoto,bröllop göteborg,bröllopsporträtt,bröllopsbilder,foto bröllop,
KONTAKT

Kontakta mig via mitt kontaktformulär eller skicka ett mail, vad som är smidigast för dig. Till formuläret.

tel. +46 722 029 870
mail. hej@jennifernilsson.se

GET AROUND

Här kan du hitta bilder från bröllop och parfotograferingar. Mer om mig, artiklar på bloggen och annat gottigt.